İzmir'de meydana gelen depremde evini kaybeden Gülnaz Gönülçalan adlı vatandaş Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a verdiği sözü yerine getirdiği için teşekkür etti.

"SÖZÜNÜZÜN ARKASINDA DURUYORSUNUZ, YAPTIĞINIZ İŞİ BİTİRİYORSUNUZ"

İzmir'de geçen yıl 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde evi yıkılan Gülnaz Gönülçalan, deprem konutlarının şantiyelerinde denetim yapmak üzere İzmir’de bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yanına gelerek yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür etti. 

Gönülçalan ‘’Benim evim depremde yıkıldı, şu anda yapılıyor. O kadar memnunum ki. Politika yapmıyorum. Önce CHP’liydim. Siz eşyamızı verdiniz. Sözünüzün arkasında duruyorsunuz, yaptığınız işi bitiriyorsunuz. Bu bizim çok hoşumuza gidiyor. Gerçekten yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Size teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza da saygılar sunuyorum ’’ dedi.

"BİZ EN GÜZELİNİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ"

Bakan Kurum, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız temeli attıktan sonra söz verdiğimiz gibi deprem konutlarımızı Ağustos ayı itibariyle teslim etmeye başlıyoruz. Biz en güzelini yapmak için uğraşacağız’’ dedi.

HAMZA DAĞ'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, sosyal medya hesabından konuya ilişkin "Her daim milletimizin yarasına derman, derdine ortak olduk.  Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çabalarken gücümüzü milletimizin hayır dualarından aldık. Bize milletimizin teveccühü yeter" açıklamasında bulundu.

Yorumlar 105 Yorum Var
  • Vatandaş 30.05.2021 03:06
    Bunlara güvenilmez dostlar önemli olan seçim zamanı gelsiğinde kimin ne olduğu belli olur ikna edilmişlerle değil inanmışlarla yola çıkılır..
  • Abdullah 30.05.2021 00:47
    İnşaallah sözünde dururlar ve mahalle baskısına maruz kalmazlar
  • Köyün DeLisi 30.05.2021 00:44
    Biz söz verip sözünün arkasında duran biri değiliz(!) (Kemal Kılıçdaroğlu)
  • Gurbeti 30.05.2021 00:40
    Şimdi CHPliler cıkar kadına para verdiler derler. Işi görülsün diye dedi derler.
  • Ardinç 30.05.2021 00:37
    Gururlandim chplilerde artik görüyor akparti verdiği sözü tutuyor
Daha fazla yorum görüntüle