Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Habertürk ekranlarında ‘Kübra Par ile Açık ve Net’ programının canlı yayın konuğu oldu. Perinçek, “Açıklamalara baktığınız zaman arkasında CIA’yı MOSSAD’ı görmemek mümkün değil. Sedat Peker MOSSAD’ın avucunda” ifadelerini kullandı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in Türkiye’yi hedef alan açıklamalarına ilişkin konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kamuoyunda söylendiği gibi bir suç örgütü liderinin yaptığı açıklamalar olmadığını, Peker’e açıklamaların birileri tarafından yaptırıldığını söyledi.

‘SEDAT PEKER MOSSAD’IN AVUCUNDA’

Sedat Peker’in Balkanlar’dan Dubai’ye uzanan kaçış rotasının tesadüf olmadığını belirten Perinçek, “Bakın şu anda nerede o suç örgütü lideri? Dubai’de… Yarın Aydınlık’ta bütün ayrıntısıyla okuyabilir kamuoyu MOSSAD’ın avucunda. Peki Dubai’ye nasıl gitmiş? Balkanlar, ondan sonra Fas, Fas’tan Dubai… Bir suç örgütü liderinin becerebileceği iş değil bunlar. Yaptığı açıklamaların hepsine bakıyoruz, orada hedef hakikaten Türkiye” şeklinde konuştu.

Sedat Peker’in yaptığı açıklamaların iki cephesi olduğunu vurgulayan Perinçek, “Birinci cephe, doğrudan doğruya Biden’ın Türkiye’ye yönelik stratejik Erdoğan’ı devirme kapsamında olan açıklamalar var. İkinci olarak da birtakım suç iddiaları var. O suç iddiaları tabi Türk yargısını ilgilendirir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Abdullah 02.06.2021 07:54
    Bu adam son zamanlarda bayağı akıllandı.
  • Kuzgun 01.06.2021 19:20
    Olmamasını dılerım bır turk mıllıyetcısının bu hale dusmesı hayra elamet degıl ancak perıncegın ıstıhbaratı gucludur ote yandan gecmıste dedıklerı hep cıktı.
  • Toroslu 01.06.2021 18:54
    Abd ısrail başta olmak üzere bir çok ülke bizim vatan hayinlerini bize karşı kullanıyorlar
  • Kadir 01.06.2021 18:51
    Seni gidi apo seçici seni
  • Cengiz can 01.06.2021 17:14
    Herseyin Herkesin. Bir birine kaaeistigi bir ortamolsada tespitlerine katiliyorum. Utuyusturucudan beyni Yan is bir suc liderini hesaplayabilecegi olaylar deyil bunlar. Desteklendigi Ve bir piyon oldugu bir gercek
Daha fazla yorum görüntüle