Sokak ortasında karısını döven kocaya meydan dayağı!

İstanbul Beylikdüzü'nde restoran önünde karısına vuran kişiyi çevredekiler müdahale ederek dövdü. Polisin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

Sokak ortasında karısını döven kocaya meydan dayağı!
Sokak ortasında karısını döven kocaya meydan dayağı!
GİRİŞ 03.06.2021 14:48 GÜNCELLEME 03.06.2021 14:51
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Beylikdüzü Marina'daki olay dün saat 16.00 sıralarında yaşandı. Suriyeli olduğu belirtilen bir kişi, restoran çıkışı çocuklarının gözü önünde karısını dövdü.

Kadın yere düşerek fenalaşırken dayakçı kocaya çevredekiler müdahale etti. Çevredekilerin dövdüğü dayakçı koca daha sonra eşini de alarak otomobille uzaklaştı.

Polisin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR 23
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    o dayak atan ayilar da suclu olayi anlamak yok benki fantasi yada cekil var yada konu ne ise ne gidip adama dayak atma hakkini kim veriyor bence adam hepsini dava edecek koca suclu ise o firsat bu deyip toplanan halk da suclu maksat olay cikarmak kavga etmek bence hepsine dava acilmasi gerek ve yuklu para cezasi da olacak iyilik yapacaklar ise ayir polise tlf et hemen hazir bekleyip kavga ne
    Cevapla
  • demirci 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet sulandırılmış adaletten yani denetimli serbestlik denen rezillikten umudunu kestiği için adaletini kendisi tecelli ettirmiş.
    Cevapla
  • Gül izmir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben kadin halimle seyirci kalamazdim beyler ne ara bu duruma geldiniz..
    Cevapla
  • Musti 2 yıl önce Şikayet Et
    Adaletin tam anlamıyla olmadığı yerde Kadir Şeker vakası yaşamak istemiyor insanlar. Ya değilse o adamı orada dayak delisi eder vatandaş. Adalet gereği kadına şiddetin tam karşılığı esnetilmeden olsa bu vakar minimum düzeye iner.
    Cevapla
  • diyarbakırlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence ayırsalardı daha makbul geçerdi zira adamı çocuklarının gözü önünde dövmekte aynı vahşettir. Ayrıca dayak yedi diye evde bir kamyon daha karısına dayak atar yazık olmuş adam kadar çevremdekilerde aptallık yapmış.. Anlamadığım piyasada barzo dolu ve neredeyse toplumun çoğu sapık iken ayrıca imkan bulan herkes karısını döverken böyle olaylarda nasılda saldırgan oluyorlar hayrete şayan...
    Cevapla
  • ankara 2 yıl önce Şikayet Et
    diyarbakirli kardesim, sizin gibi fikriyat ve mantik sahibi insanlarin oldugunu bilmek bazen halen umit var dedirtiyor...
    Cevapla
  • kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    En mantıklı yorum, karısının çocuklarının yanında adamı döversen gider evde iki katı eşini dövecektir. Akılsız insanlar. Evlilik işlerinin nasıl döndüğünü öğrenememişler. Tek çözüm dövmek midir? Konuşmasını bilmiyor musunuz siz.
    Cevapla
  • Çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi de Dayak yediyse ACI YI ANLAMIŞTIR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı