'Annelerin yüreği kırmızı çizgimiz!'

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, terör örgütü PKK’nın kaçırdığı evlatları için Diyarbakır’da nöbet tutan anneleri ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu: Bu vatanın analarının hüznü bizim hüznümüz, onların yüreği bizim kırmızı çizgimizdir.

'Annelerin yüreği kırmızı çizgimiz!'
'Annelerin yüreği kırmızı çizgimiz!'
GİRİŞ 05.06.2021 18:19 GÜNCELLEME 05.06.2021 18:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Diyarbakır'da HDP İl binası önünde evlatları için nöbet tutan Diyarbakır annelerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında annelere kırmızı karanfil veren Bakan Kasapoğlu, "Annelerin yüreği bizim kırmızı çizgimizdir" ifadelerini kullandı. Diyarbakır'da terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan annelerin evlat nöbeti 641'inci gününe girdi. 226 ailenin sürdürdüğü oturma eylemindeki anneleri dün de Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ziyaret etti.

'DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Aileleri tek tek dinleyen Kasapoğlu, annelere kırmızı karanfil verdi. Annelerin çocukları için başlattığı bu onurlu mücadelenin ve haysiyetli direnişin yanında olduklarını belirten Kasapoğlu, "Bu ülkenin her bir evladı bizim gözbebeğimiz. Bu vatanın analarının hüznü bizim hüznümüz ve onların yüreği bizim kırmızı çizgimiz. Analarımızı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu anlamlı mücadelede imkânlarımızla, yüreklerimizle desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

'İNŞALLAH KAVUŞACAKLAR'

Terör örgütü PKK'nın yıllarca bu topraklarda annelerin gözyaşını akıttığına dikkat çeken Bakan Kasapoğlu, birbirinden değerli Türkiye'nin dört bir yanındaki gençlerin, inşallah analarına kavuşacağını söyledi. Türkiye'nin birliğinin, beraberliğinin, kardeşliğinin ve şanlı bayrağın ilelebet payidar olacağını ifade eden Kasapoğlu, "Hepsi birbirinden değerli gençlerimizle birlikte yarınlarımıza daha güçlü yürüyeceğiz" diye konuştu. Anneler ise, ziyaretinden dolayı Bakan Kasapoğlu'na teşekkür etti.

YORUMLAR 2
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    İ oğlu ekrem teröre destek veren belediye başkan larına koştu da , bu analarla görüşmedi. Bunu gördüğü halde ekreme destek verenler en az onun kadar vicdansız sayılır.
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakir annelerin acilarini paylasiyoruz onlar bizimde anamiz kahrolsun pkk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi