Son dakika: Bakan Koca müzisyen ve oyunculara müjdeyi verdi!

Sağlık Bakanı Koca, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerine yarından itibaren Kovid-19 aşısı yapılmaya başlanacağını bildirdi.

Son dakika: Bakan Koca müzisyen ve oyunculara müjdeyi verdi!
Son dakika: Bakan Koca müzisyen ve oyunculara müjdeyi verdi!
GİRİŞ 08.06.2021 19:12 GÜNCELLEME 08.06.2021 20:41
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgınının yenebilmek için aşılama çalışmaları sürüyor. Türkiye'de ise aşılamada yeni safhaya geçiliyor. Bu kapsamda; müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayacak.

Türkiye'de aşılamada yeni bir aşamaya geçiliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üç grubun daha yarından itibaren aşılanmasına başlanacağını açıkladı.

"SALGINI ÜLKEMİZİN GÜNDEMİNDEN ÇIKARACAĞIZ"

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin" ifadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTELERDE BAŞLIYOR

Bakan Koca, "Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin." dedi

AİLE HEKİMLERİNDEN RANDEVU ALINABİLİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, BioNTech aşısı için kamu ve özel hastanelerin yanı sıra artık aile hekimlerinin de devrede olduğunu belirtti. Twitter'dan yaptığı paylaşımda aşıya erişimde yeni kolaylıklar sağlandığını vurgulayan Koca, "BioNTech aşısı için artık kamu ve özel hastanelerle birlikte aile hekimlerimiz de devrede. Bugünden itibaren e-Nabız ve MHRS üzerinden randevu alabilirsiniz. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.

AŞILAMA TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Sağlık Bakanlığı'nın "covid19asi.saglik.gov.tr" sitesinde yer alan aşılama verilerine göre, şu ana kadar (19:00) Türkiye'de toplam 31 milyon 393 bin 160 kişi aşılandı. Bunların 18 milyon 104 bin 472'si birinci doz, 13 milyon 288 bin 688'i ikinci doz oldu.

 

YORUMLAR 133
  • Amasya lı 2 yıl önce Şikayet Et
    E diziler finalde adamlar tatile gidecek
    Cevapla
  • misafirim ben 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu bende yerli aşı müjdesi sandım dı
    Cevapla
  • Ela 2 yıl önce Şikayet Et
    Adaletsizlik diz boyu
    Cevapla
  • ÖZEL GÜVENLİK 2 yıl önce Şikayet Et
    Özel Güvenlik görevlileri neden pas geçildi Sağlık Bakanım hani öncelikli grup ta idiler ne oldu Sağlık Bakanım unutma yın özel Güvenlik görevlileri De Çok kişi ile temas ediyor çoook
    Cevapla
  • KESANLİ19 2 yıl önce Şikayet Et
    3600 nerde?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!