İSKİ eski Genel Müdürü Ergun Göknel'in dilinden İstanbul

Çöp dağlarının mimarı eski İBB başkanı Nurettin Sözen dönemi İSKİ eski Genel Müdürü Ergun Göknel'in İstanbul'u anlattığı video yine gündemde.

GİRİŞ 10.06.2021 23:56 GÜNCELLEME 11.06.2021 01:05
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bir televizyon programına konuk olan Göknel, sunucunun vatandaşlardan gelen şikayetleri sorması üzerine şu cevabı veriyor;

"PEK ÇOK BÖLGE 20 GÜNDÜR SU ALAMIYOR"

İstanbul'un pek çok bölgesi 20 gün veya daha ileri bir zaman için su almıyor. Bunları çeşitli pompa istasyonları ve depolarla sıkıntıları hafifletmeye çalışıyoruz. İstinye için de bir pompa istasyonu yapılıyor. Bir buçuk ay içerisinde bitmesi öngörülüyor. 

İstanbul'un en kötü başkanı Nurettin Sözen

SULAR AKMAYA BAŞLARSA KAYNATARAK İÇİN

Bayrampaşa'ya 72 saat su verilmiyor 12 saat su veriliyor. Maalesef bu bölge en fazla su sıkıntısı çeken bölgelerimizden biri. Suların pisliği de, su kesildiği zaman boruların içine toprak ve diğer yabancı maddeler giriyor. tekrar su verdiğimiz zaman o pislik musluklardan akıyor. Bundan aylarca önceden de belirttiğimiz gibi suların kaynatılmadan içilmesi doğru değil. 

İstanbul'un en kötü başkanı Nurettin Sözen

TARİHİN EN KÖTÜ BAŞKANI: NURETTİN SÖZEN

İstanbul'u yaşanmaz bir kent haline getiren Nurettin Sözen döneminde; Haliç'ten kötü kokular yükseliyor, çöp dağlarındaki patlamalar nedeniyle insanlar hayatını kaybediyor, İSKİ'nin başarısız yönetimi yüzünden sular akmıyordu..

ERDOĞAN İLE İSTANBUL'DAKİ BÜYÜK DEĞİŞİM

1994 yılındaki seçimlerde, Recep Tayyip Erdoğan İBB seçimlerini kazandı ve İstanbul'da büyük bir değişim süreci başladı. İstanbul'un çözülemez denilen sorunları, Recep Tayyip Erdoğan tarafından başarılı bir şekilde çözüme kavuşturuldu.

"MÜSİLAJIN NEDENİ ERDOĞAN MI"

Marmara Denizi'nde müsilaj sorununun yaşanmasıyla birlikte Nurettin Sözen yeniden ekranlara döndü.

CHP'ye yakın Tele1 kanalının canlı yayın konuğu olan Sözen, müsilaj sorunu yüzüden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı suçladı.

İstanbul'un en kötü başkanı Nurettin Sözen

CHP yandaşı kanalda Nurettin Sözen konuşurken KJ'de "Müsilajın nedeni Erdoğan mı?" ifadeleri yer aldı.

Ekrem İmamoğlu'nun temel atmama töreni

İMAMOĞLU: BÖYLE BİR ARITMA TESİSİNE GEREK YOK

Sözen, CHP'li Ekrem İmamoğlu tarafından temel atmama töreninden hiç bahsetmedi.

Bilindiği üzere; CHP'li İmamoğlu göreve geldikten sonra artırma tesisi yapılmasına karşı çıkmış ardından da temel atmama töreni düzenleyerek bir şova imza atmıştı.

Ekrem İmamoğlu, İBB Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesini iptal etmesini şöyle anlatmıştı: "Yarın bir temel atmama törenim var gerçekten. Gerek yok böyle yatırıma. Böyle bir arıtma tesisine gerek yok"

YORUMLAR 16
  • Ömer polat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hem seçiyoruz hem beğenmiyoruz daha ne yapsın bu seçilenler?
    Cevapla
  • Vedat 2 yıl önce Şikayet Et
    bir musibet bin nasihatden iyidir
    Cevapla
  • Kahraman 66 2 yıl önce Şikayet Et
    Herşey daha güzel olacak sabredin
    Cevapla
  • mnm 2 yıl önce Şikayet Et
    Chpliler birer mankurt. mankurt tarihine küsen, geçmişini unutan, ailesine, mensup olduğu milletine, öz değerlerine yabancılaşan ve gayesi olmayan hatta toplumunu düşman olarak gören iyiyi kötüyü ayırt edemeyen kişi. Hangi makama gelseler boş boş oturup hizmet etmeden vakit öldürüp gittikleri gibi hizmet edenleri de sürekli engelleme hizmetleri gereksiz israf olarak gösterme gayreti içindeler.
    Cevapla
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    "Her şey güzel olacak,..." Her şey güzel oldu mu? İSTANBUL
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde