Yomra Belediye Başkanı Bıyık'a saldıran şahıs yakalandı

Son Dakika haberi; Trabzon'da bu sabah, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a yapılan silahlı saldırının azmettireni ve zanlısı silahıyla birlikte gözaltına alındı.

GİRİŞ 11.06.2021 20:30 GÜNCELLEME 11.06.2021 20:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medyadan paylaştığı bilgi şu şekilde;

Trabzon'da bu sabah, Yomra Belediye Başkanı'na yapılan silahlı saldırının azmettireni de, zanlısı da silahıyla birlikte, emniyet güçlerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Saldırıya uğrayan Yomra Belediye Başkanı Sn. Mustafa Bıyık'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

OLAY!

Trabzon'da Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık makam aracıyla belediye binası önüne geldiği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğramış, 4 kurşun belediyenin camlarına, bir kurşun ise yakındaki banka ATM'sine isabet etmişti. Bıyık'ın yara almadığı saldırı sonrası saldırgan yaya olarak koşarak bölgeden uzaklaşmıştı.

Yomra Belediye Başkanı Bıyık'a saldıran şahıs yakalandı

YORUMLAR 1
  • gasteci 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne yaw of, yomra saldıran saldirana. Of ta Orman İşletme ye yapılan saldırının azmettiricisi neden bulunamadı? Üstelik sayın bakanın memleketinde kamu kurumuna. Kiralık ları otturemediler mı? Adam MOBESE önünde show yapmış. Başkanı hedef alan az daha para çeken vatandaşımızın kanına gidiyordu. Bu olayların ardında tekerlek sedat olmasın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!