Konya'da sağanak yağmur sele neden oldu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sokak ve caddelerde oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşatırken, bazı ev ve işyerlerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı.

Konya'da sağanak yağmur sele neden oldu
Konya'da sağanak yağmur sele neden oldu
GİRİŞ 11.06.2021 21:12 GÜNCELLEME 11.06.2021 21:12

Beyşehir ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 1 saat süren sağanak yağmur  sele neden oldu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar kapalı alanlara sığındı. Selin etkili olduğu 5 mahalledeki sokak ve caddelerde oluşan su birikintileri Beyşehir Belediyesi ekipleri tarafından tahliye edildi. Yine bu mahallelerdeki bazı ev ve iş yerlerinin bodrum katını sel suları bastı. Belediye ekiplerinin bu bölgelerde su tahliye işlemleri devam ediyor.    



Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır,  ''İlçemizin bazı noktalarında sağanak yağış nedeniyle meydana gelen su birikintilerine ilk andan itibaren sahaya inerek 20 dakikalık bir sürede kontrol altına aldık. Ekiplerimiz yoğun yağış altında sel baskınlarının önüne geçmek için hep birlikte koordineli bir şekilde fedakârca çalıştılar. Belediyemizin vidanjörüyle su basan bodrum katlarını bu gece sabaha kadar sularını çektireceğiz. Şahsım ve ekiplerimiz bunun takibinde olacağız.' 'dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek