Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İtalyan RAI Televizyonunun Mardin'deki çekimlerinde aşı timlerinin köylerde nasıl başarılı bir şekilde insanları ikna ettiğini gösteren haber videosunu paylaştı.

İtalyan RAI Televizyonu muhabiri Lucia Goracci Mardin'in köylerinde aşı timlerinin nasıl çalıştığına ilişkin bir haber yaptı. 

"MARDİN'İN KÖYLERİNDE AŞI DİRENCİ"

"Gerçek bir etnisite mozaği olan Mardin'in köylerinde aşı direnci kültürel bir olay" diye verilen haberde aşı timlerinin köylüleri nasıl ikna ettiği övgüyle bahsedildi.

BAKAN KOCA: TEŞEKKÜRLER HALİSE TEYZE

Koca paylaşımında videoda adı geçen Halise teyzeye de teşekkür ederek "İtalyan RAI Televizyonundan TG3 ekibinin Mardin’de yaptığı çekimlerde aşıya karşı önyargıların nasıl kolayca değiştiğini görüyoruz. Teşekkürler Halise teyze. Sağ ol arkadaşımız Azize. Sağ olun sözüyle çevresine güven veren genç hanımlar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Vatandaş 13.06.2021 14:23
    Serseri kurşunu mu yeğlersiniz. Akıllı (akrobasit) birinin sıktığı kursunu mu ?(mutala)
  • kanuni 13.06.2021 11:51
    ben aşıda iknada falan değilim de. elin italyanı geliyor mardinde görüntü alıyor ve haber yapıyor. ne işi var bu adamların buralarda. hangi türk televizyonu italyanın sınırındaki köyden haber vermiş.
  • Sanli urfali 13.06.2021 10:46
    Ya Allah askina bize ne italyadan ondan bundan. Onunuze bakin. Burakin artik aptal olmayi
  • Bulent 13.06.2021 03:17
    İtalya mı? Hayırdır. İtalya aşı konusunda bizi neden izler ki?
  • Dahi 12.06.2021 23:04
    Boş lüzumsuz bir iş. ne bu aşı ikna timi.sigarayı bırak ikna timi varmı. alkol öldürür surundurur ikna timi varmı. hazır GDO lu gıdalar kanser yapar yemeyin diyen ikna timi varmı. şu saydiklarimdan corona dan kat kat fazla ölen var.Aklımızla oynamayın.
Daha fazla yorum görüntüle