15 Haziran 2021 Salı ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri Haber7.com okuyucuları için derledik.

Spiker: Gamze TÜRK
Kurgu: Abdurrahman UNUTULMUŞ

Kamera: Cenk ŞENOĞLU

 

Yeni panik Delta varyantı!

İskoçya'da yayınlanan yeni bir araştırmaya göre, ilk olarak Hindistan'da tanımlanan koronavirüsün Delta varyantı, ilk kez Birleşik Krallık'ta tanımlanan Alfa varyantına kıyasla hastaneye yatış riskini iki kat daha fazla artırıyor.

Üç Büyükşehir sele teslim

Meteoroloji'nin günlerdir süren uyarıları sonrası bastıran yağmur, Ankara, İstanbul ve İzmir'de taşkınların yaşanmasına neden oldu.

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lı terörist yakalandı

Kırmızı kategoride aranan DEAŞ’ın sözde "Türkiye vilayeti sorumlusu" Kasım Güler, MİT’in Suriye’deki operasyonuyla yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

Türkiye aşılamada 35 milyon doza ulaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "35 milyon doz aşıya ulaştık. 35 milyonuncu doz aşı az önce Çanakkale Bayramiç’te yapıldı." açıklamasında bulundu.

Başkan Erdoğan’dan tarihi Şuşa ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan işgalinden kurtarılan Şuşa'yı ziyaret ederek, Aliyev ile bölgenin imarına ilişkin yeni anlaşmalar imzaladı.

Trafik cezasında indirim

Yeni yapılandırma yasasına göre, 8 Haziran 2021 itibarıyla dava açma süresi geçmemiş ve ilk derece mahkemelerinde dava açılmış olan idari para cezalarının yüzde 50’si silinecek.

Çağlar Söyüncü ve Umut Meraş'tan iyi haber

EURO 2020'de Galler ile karşılaşacak A Milli Takım'da sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Umut Meraş'ın, görev verilmesi halinde maçta oynayabileceği açıklandı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Hasan 16.06.2021 00:48
    On tane yorum var onu da filim senaristi. Nedir lan bu milletin sizden çektiği . Olmuyorsanız olmayın lan aşıyı ,milleti niye rahatsız ediyorsunuz. Yok biri telfonla konuşurken duymuş yok biri aşıyı küreselciler satıyor muş onlar ceplerini dolduruyormuş. BENİM SAĞLIKLI KARDEŞİM KOVİTTEN VEFAT ETTİ HAYVANOĞLU HAYVANLAR. BELKİ AŞIYA KAVUŞSAYDI ŞİMDİ SAĞDI. SİZ NANKÖRLER BULDUNUZ AŞIYI BİR DE KULP TAKIYORSUNUZ. İster olun ister olmayın ,bari edebinizle oturun
  • plandemi yalanı 15.06.2021 22:01
    bu varyantlar bitmez. çünki herkes aşılanana kadar yani çiplenene kadar.inanmıyorlardı ama aşı olanlara mıknatıs para kaşık çatal yapışıyor.telefonlar bulutut bağlanılıyor.tabiki elon mask uzaya boşuna 12 bin uydu göndermedi.yenidünya düzeni işte bu.elitler yani efendiler ve onların hizmetinde dijital köleleri. ALLAH KAHRETSİN ŞEYTANA TAPAN kan içen insanlık düşmanlarını ve onların dostlarını.hizmetkarlarını para alıp bu yalanlara susanları. insanları kandıran aşı olun diyen hain leri .virüs kontrol edilmiyor insanlar kontrol ediliyor kölelik sistemi geliyor.
  • Afrikalı 15.06.2021 20:10
    Ama hiç şunu düşünmüyoruz degilmi ecel geldimi herşey bir magna olur ya düşer ya uykuda gider ya aya kayar ya başını çarpar yani hep bir seyoer oluyor Allah öyle yazmış ki oluyor yok otobüse binmesi idi olmicakti yok uçakla gitseydi bişey olucakti haşa böyle demek bile adamı dindee çıkarır bilmediğin konudads aman öyle şey olur mu diyen de çok dinden çıkıp gidiyor zaten kulaktan dolam ile yaşayan bı milletiz ne okumayı nede araştırmayı severiz kardeşim vakti bitti o ignede onun vesilesi oldu yani bukadar sank iolenler hep haşa olanlar düşünce bu şekil ölüm genç yaşlı ihtiyar çocuk bakmıyor zamanı geldimi gidiyor
  • Vatandaş 15.06.2021 19:11
    Bir kamu kurumunda bir islem yapmak icin sıra beklerken bir bayanin telefonla konuşmasına sahid oldum bayanin yakın akrabası vefat etmiş işittiğim kadarıyla vefat edenin hiçbir kalp rahatsızlığı yokmuş Covid aşısının ilk dozunu vuruldukdan 4 gün sonra kalp krizi geçiriyor vefat ediyor bayan Covid asisindan olduğundan şüphelendiklerini söylüyor çünkü hiçbir kalp rahatsızlığı yoktu diyor
  • Ceziri 15.06.2021 18:59
    Yeni asi yaparsınız artık! Nede olsa ilaç şirketleri üretiyor, bizim de devletin parası çok, aşıyı hemen alır.bedava ya!
Daha fazla yorum görüntüle