Bakan Koca son rakamı verdi! Günlük aşılamada yeni rekor

Türkiye'de Covid-19'a karşı yürütülen aşılama çalışmalarında yeni bir rekor kırıldı. Son 24 saat içerisinde 1 milyon 416 bin doz aşı yapıldı.

Bakan Koca son rakamı verdi! Günlük aşılamada yeni rekor
Bakan Koca son rakamı verdi! Günlük aşılamada yeni rekor
GİRİŞ 17.06.2021 01:09 GÜNCELLEME 17.06.2021 03:20
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Twitter'daki paylaşımında, "Saat 24.00 itibarıyla 18 bin 584 merkezde 47 bin 314 sağlık çalışanımız 1 milyon 416 bin 795 doz aşı yaptı. Elleriniz dert görmesin arkadaşlar." ifadelerini kullandı.

35 YAŞ ÜSTÜ AŞILANIYOR

Bilim Kurulu sonrası açıklama yapan Bakan Koca, 35 yaş üzeri tüm vatandaşlar için aşı randevularını açılacağının müjdesini de verdi.

Aşı randevuları bugünden itibaren alınabilecek.

 

YORUMLAR 33
  • ClO2 ARAŞTIRIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Çamaşır suyu benzetmesi yapılıp, korkutularak bazı ülkelerde yasaklanan ama bildiğiniz çamaşır suyu olmayan ve bir çok gelişmiş ülkede içme suyu ve şehir şebeke sularının dezenfekte edilmesinde klor yerine kullanılan ve içilen, klor dioksiti (ClO2) neden araştırmıyorsunuz. İnsan vücudundaki sadece zararlı mikroorganizmaların (mantar, virüs, bakteri, parazit vb.) neredeyse tamamını parçalayarak imha ettiği söylenen, kanserojen olmayan, vücutta birikmeyen, bir iki saat sonra tuz ve suya dönüşüp etkisiz hale gelen klor dioksiti neden hiç kimse araştırmıyor?
    Cevapla
  • türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün saglık çalışanlarına teşekkür ederiz.Sayın bakanım buçalışanlar gece demedi gündüz demedi onlara 3600 ek göstergeyi verebilirsiniz bu gayretlerinide ödüllendirebilirsiniz.Askere giden saglık çalışanları var bu salgın sürecinde .Görevi başındayken askerligini yapmış sayabilirsiniz.Kanuni düzenlemelerle saglik çalışanlarını sevindirin.
    Cevapla
  • kâmil zzE5 2 yıl önce Şikayet Et
    bakanim iyi hoş bizde olduk asiyi tamam ama ugur sahin beyfendi delta varyantina karsi etkisiz oldugunu 4.dalga yasanacagini soyledi nolcak simdi
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürler.
    Cevapla
  • Barbaroslar geliyor 2 yıl önce Şikayet Et
    babamı devlet hastanesi ortobediye yatırdık ne çarşaf değişiyor ne tam temizlik doktorlara birşey diyemem,hemşirelere hadi neyse, bir çarşaf bile getirip yazmıyirlar,hastabakıcılar kadroya geçince burunları havada,efsane başkan Recep Akdağ olsaydı ip gibi dizerdi,pandemi rüzgarıyla gidiyor iş heryerde belki öğle değildir,yorum inşallah görürüz ,bu devleti eleştirme değil eksiklikleri söyleme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor