Diyarbakır'da kaçırılan çocukları için mücadele eden aileler, HDP'nin ''nöbet çadırları kaldırılsın'' sözlerine tepki gösterdi. Aileler adına konuşan Süleyman Aydın, HDP'ye seslendi, ''Bizim çocuklarımıza neden sahip çıkmadınız.'' diye sordu. Aileler, nöbet çadırlarını hiçbir gücün kaldıramayacağını da söyledi.

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş'ın nöbet çadırlarını hedef alan bu sözlerine yanıt Diyarbakır'daki ailelerden geldi.

İzmir'de HDP il binasına düzenlenen saldırının ardından HDP'liler kendilerinin gerçek yüzünü ortaya çıkaran nöbet çadırlarını hedef aldı. Kapatılmalarını istedi.

Beştaş'a Diyarbakır'da çocukları dağa kaçırılan ve eylem yapan aileler tepki gösterdi. ''Bizim çocuklarımıza neden sahip çıkmadınız'' diye seslendiler.

Aileler adına konuşan Süleyman Aydın, hiçbir yerde çadırların çocuklar gelmeden kalkmayacağını söyledi:

''Eylemimiz sonuna kadar devam edecektir. Bu çadır kalkmayacak''

''Meral bize söz vardı ancak sözünü tutmadı. Laçin İzmir'de eylem yapıyor. Onun da kız çocuğu var o kız çocuğuna neden sahip çıkmadınız. HDP şuan kendini masum role sokmak istiyor. Ama bu kesinlikle hdp'nin provokasyonu HDP ülkemizi bölmek istiyor.''

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Muhaberat 19.06.2021 19:27
    İzmirde çocuğu için eylem yapan Baba hdp il binası olayında yaşananları bizzat canlı olarak gördüğünü söyleyip saldırıdan önce hdp binasının boşaltıldığını 3-4 kişinin binadan çıktığını bir kadının da Evlat nöbetinde ki Babanın çadırına gelip sizi öldürecekler dediğini ve kendi olduğu tarafada ateş edildiğini söyleyip hdplilerin öldürülen kadını da harcadığını belirtti. İşte bu yüzden ve hdpnin doğuda gerçek yüzünü ifşa ettiği, taraftar topladığı için bu EVLAT NÖBETİ TUTAN AİLELERE düşmanlar!!!!
  • HASAN 19.06.2021 11:13
    Ne ne ! ne oldu ! Dağa kaçırdığınız kız erkek gençleri iğfal edişiniz mi! aklınıza geliyor. Ekmeğini yediğiniz milletin suçunuzu yüzünüze vurması nöbet tutarak gözünüze sokması mı ! rahatsız ediyor.. Hainliğinizde boğulun inşallah...
  • nevizade 19.06.2021 10:16
    Surata bakarsanız ne olduğunu söylüyor zaten.
  • vtd3434 19.06.2021 04:00
    şu bile memlekette adam olmuş
  • ARAS 19.06.2021 00:43
    Hdp=PKK neyin kafasını yaşıyoruz benim için dağda ölen pkk lida aynı şehirde geberende aynı hepsi yok olur insallah
Daha fazla yorum görüntüle