Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 5 bölgede kuvvetli yağış

Meteorolojiden peş peşe uyarılar. Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Zonguldak ve Düzce çevrelerinde yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 5 bölgede kuvvetli yağış
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 5 bölgede kuvvetli yağış
GİRİŞ 19.06.2021 23:29 GÜNCELLEME 19.06.2021 23:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahminlerini paylaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yarın ülkenin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak.

5 BÖLGEDE SAĞANAK YAĞIŞ

Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Zonguldak ve Düzce çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanaklı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ OLACAK

Yağışların, yarın öğle saatlerinden sonra Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması öngörülüyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek gelecek diyorsunuz ama ortada bir şey yok.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Sene İnsanlarımıza Yaz tatili Yok! Havalar Yaz Ayları ; Temmuz ve Ağustada yağışlı ve Soğuk geçecek gibi gözüyor.. Küresel Sıcaklar geliyor diyen Bilim Adamları Yanıldı Çünkü en doğrusunu Allah bilir. :))
    Cevapla
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    Olanlar küresel ısınmanın sonuçlarından zaten... Elbette Allah bilir. İnsanlar yeryüzünün tüm düzeninin içine etti. Küresel ısınma ve iklim kayması saha neler getirecek Allah bilir.
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum'a gelin, buralar daha sıcak, biz de de yağmur yok, Allah cc bize merhamet etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü