Gençlik kolları yöneticisinin el hareketli hakareti istifa getirdi

Kocaeli'de, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları yöneticisi Ozan Uğur Savaş sosyal medya hesabından, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’a yönelik hakaret içeren sözleri, el hareketi yapmasının ardından özür dileyerek istifa etti.

Gençlik kolları yöneticisinin el hareketli hakareti istifa getirdi
Gençlik kolları yöneticisinin el hareketli hakareti istifa getirdi
GİRİŞ 20.06.2021 17:48 GÜNCELLEME 20.06.2021 17:54
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları yöneticisi avukat Ozan Uğur Savaş, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden el hareketi yaptığı bir fotoğrafını paylaşarak CHP Başiskele İlçe Başkanı Avukat Anıl Acurman’a yönelik hakaret içeren bir paylaşım ile el hareketi yaptı. 

Bugün ise aynı hesaptan özür paylaşımı yapan Savaş, “Dün gece sosyal medyadaki anlamsız paylaşımımdan dolayı çok üzgünüm. Bir yanlış anlamadan kaynaklanan durumdan ötürü Av. Anıl Acurman'la ilgili yaptığım bu paylaşım nedeniyle kendisinden ve Acurman ailesinden özür diliyorum. Bu durum kendi kişisel sorunlarımdan kaynaklanmış olup partimiz ile hiçbir ilgisi yoktur. Bu üzücü olayın partimize zarar vermemesi için CHP Gençlik Kolları'ndaki görevimden istifa ediyorum" sözleri ile istifasını duyurdu. 

ACURMAN DA PAYLAŞIM YAPTI 

Hakaretlerin hedefinde olan CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman da, kendisine ait sosyal medya hesabından cevap verdi. Ozan Uğur Savaş'ın özür paylaşımını kendi hesabı üzerinden yeniden paylaşan Acurman, paylaşımın üzerine, "Tüm genç kardeşlerim gibi Ozan kardeşimi de hoşgörüyle karşıladım, sessizce kendisinden bir özür bekledim. Gelen özrünü her şeyi bir kenara bırakıp bir abi şefkatiyle kabul ediyorum. Herkes hata eder, hata edenlerin en iyileri özür dilemeyi bilenlerdir" diye yazdı.

YORUMLAR 20
  • alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Terminator arnold un gençliği sanki.
    Cevapla
  • gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    ahlaksız vehainliğin dibidir chpkkip
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    yanlış olmasın Tecavüzcü parti rotayı şaşırmış..
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İki sarhoş kavga etmiş, sorun yok.
    Cevapla
  • martinez41 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi rezil hepsi araya giren siyasiler geri döndürmüştür onca birbirlerine atar gider yap sonra özür istifa insanlarda yedi bunları bide bu adamların ikiside avukat okumuşlar sözde...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi