Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde kontrollü yıkım yapılan bina, güvenlik önlemi alındığı sırada büyük bir gürültüyle çöktü. Bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği bu anlarda, çevredekilerin sağa sola kaçışması ve yaşanan panik yer aldı.

Adapazarı ilçesi Şirinevler Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan ve ağır hasarlı olan eski denetimli serbestlik binasının yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. Ekipler bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak yolu trafiğe kapattı. Bölgedeki vatandaşları uzaklaştırarak çalışmalara başlayan ekiplerce bina kontrollü bir şekilde yıkıldı. Bazı vatandaşlar ise tüm uyarılara rağmen binanın yıkıldığı anların yakından izlemek istedi. Büyük bir gürültüyle yıkılan bina, meraklı vatandaşların korkarak bölgeden kaçışmasına sebep oldu. Etrafın bir anda toz duman olduğu kontrollü yıkımda, ekiplerin aldığı güvenlik önlemleri ve vatandaşları binanın çevresinden uzaklaştırması olası bir facianın önüne geçti.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • sezayi 21.06.2021 13:15
    sakarya büyük şehir nerede?afad nerede?insanlar göçük altında kalınca afad göreve nedir bu ?trafik çalışıyor.yaya geziyor.yıkım yapıldığı günün akşamı trafik ekipleri alkol testi yapıyor otoban girişinde.şarhoş kim arkadaş?covıd salgınına rağmen.
  • Abbas 21.06.2021 12:30
    Bu mu kontrollü yıkım!!!
  • ... 21.06.2021 09:17
    Allahım cahil özgüveninden sana sığınırım.
  • kayserili 21.06.2021 04:01
    bunlar cahil adamlar böyle bir yıkım olurmu emliyet yok kaba bir yıkma.