Sabaha karşı dev operasyon! Çok sayıda gözaltı...

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 33'ü muvazzaf, 132 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Sabaha karşı dev operasyon! Çok sayıda gözaltı...
Sabaha karşı dev operasyon! Çok sayıda gözaltı...
GİRİŞ 22.06.2021 06:58 GÜNCELLEME 22.06.2021 07:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'nin TSK yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, ankesörlü/ kontörlü sabit hat ile FETÖ imamları ile irtibatlı olduğu iddia edilen 132 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve İzmir İl Jandarma Komutanlığı hakkında gözaltı kararı verilen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Ekipler, saat 01.00 sıralarında operasyon için düğmeye bastı.

Gözaltı kararı verilen şüphelilerin 3'ü albay, 2'si yarbay, 6'sı yüzbaşı, 15'i üsteğmen, 3'ü teğmen, 57'si astsubay, 6'sı uzman çavuş rütbesinde, 9'u Deniz Kuvvetleri, 13'ü Kara Kuvvetleri, 46'sı Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına, 15'i Jandarma Genel Komutanlığı, 2'si Sahil Güvenlik Komutanlığı'na mensup, 33'ü muvazzaf 95 asker, 34'ü darbe girişimi sonrası ilişikleri kesilen askeri okul öğrencisi, 2'si örgütsel olarak "öğretmen" tabir edilen asker sorumlusu mahrem sözde imam ile 1'i örgütsel katalog evliliği tespit edilen asker eşi bayan olduğu bildirildi.

YORUMLAR 1
  • Fırat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu aralar uyuyan hücrelerde sıra dışı bir hareketlilik var gibi. En sünepe görünüm deki bile aklı sıra kendilerini haklı göstermeye çalışıyor. Özellikle sağlık alanında gözle görülür bir durum var. Bunlar boş yere basmaz, bir beklenti var ama ne? Hep beraber göreceğiz,,,.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!