Narkotik'ten etkin mücadele: İtalya ve Hollanda ile ortak operasyon!

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, haziran ayı içinde İtalya ve Hollanda ülkeleriyle paylaşılan bilgi ve değerlendirmeler neticesinde ele geçirilen uyuşturucu miktarını açıklaıdı.

Narkotik'ten etkin mücadele: İtalya ve Hollanda ile ortak operasyon!
Narkotik'ten etkin mücadele: İtalya ve Hollanda ile ortak operasyon!
GİRİŞ 22.06.2021 20:43 GÜNCELLEME 22.06.2021 20:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, haziran ayı içinde İtalya ve Hollanda ülkeleriyle paylaşılan bilgi ve değerlendirmeler neticesinde ele geçirilen uyuşturucu miktarını açıkladı. 

Narkotik'ten yapılan açıklamada, "İtalya’da iki ayrı operasyonda 6 ton esrar ve 1 ton 126  kilogram kokain, Hollanda’da ise 45 kilogram kokain ele geçirilmiştir." denildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Birisi bize açıklar mı Hollanda uyuşturucuyu neden serbest bıraktı. Önce haşhaş sentetik hap ile başlayanlar kokain eroin ile mahvediliyor. İtalya Hollanda ile ortak operasyon bana inandırıcı gelmiyor. Bu iki ülke Türkiye yi çözmek için sinsi göstermelik hareketler yapabilir
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    bu tip suclarda ceza her gr icin bir yil on gr fazla oldugu icin de ona en az besyuz yil ve toplu oldugu terør sucu su bu ne kadar kanun var ise ekle orda on milyon yil hucre cezasi ve butun mallarina el koy daha etkili olur bir zamanlar ihbar edene para su bu veriyor idi ona bakin baglari var mi kendi kendini ihbar eden cok olur para icin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor