Son dakika haberi: İstanbul'da beklenen yağış başladı

Son dakika haberi: İstanbul'da gökyüzü yağmur bulutlarıyla kaplandı. Beklenen sağanak yağış kentin birçok noktasında başladı. Yağışla birlikte kentte trafik yoğunluğu da arttı.

GİRİŞ 23.06.2021 11:40 GÜNCELLEME 23.06.2021 15:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İstanbul'da beklenen sağanak yağış başladı. Kentin birçok noktasında etkili olan yağış nedeniyle trafikte de artış yaşanıyor. 

Saat 13.20 itibariyle İstanbul'da trafik yoğunluğu.

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'a sağanak yağış uyarısı yaptı. Şiddetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını ve dolu yağışı riskine karşı tedbir uyarısı yapıldı.

DOLU YAĞIŞI RİSKİ VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: 

"Bugün öğle saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m²/12 saat) olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

AFAD DA UYARDI

AFAD'dan yapılan açıklamada sağanak yağışın etkili olacağı belirtilerek, "Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" denildi. 

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN UYARI

İstanbul Valiliği'nden de "İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin raporuna göre; Bugün (23 Haziran) öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" açıklaması yapıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyi sudan yaratan Allah’ımız cc her şeyi su ile idare etmeye, yönetmeye muktedir. Gökyüzünde su tankı bulutlar O’nun cc emrinde. Yağmur rahmettir. Allah’ın cc rahmetinden neden kaçıyorsunuz
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul ekreme değilde bir MUHTARA teslim edilse tedbir alır rahmet yağsın bereket ama kodu düşük yerlere Kum torbaları bent, dere ve rögar ları temizlese bu kadar sıkıntı ve mağduriyet yaşanmaz
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sonumuzu hayretsin Yağsın ne güzel serinliyoruz felaket değil bereket
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen serinliyosunda mahsulu olupta dolu afat vurun ciftci neyapsin. Meyve sebze yag pahalilasinca gorurum ben seni nasil serinliyosun.
    Cevapla
  • Aaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Felaketler bitmiyor,yaziny yağmur yağıyor
    Cevapla
  • Mergiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yagmur yağmıyor barajlar da su yok diyenlerin gözü doysunnn haline şükreden kalmadı yağsa dert yağ masa da dert ediyor lar keşke burayada yağsa
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu yağmuru karabulutları da betonlaşmaya kanal istanbulun temelatma törenine bağlarlar
    Cevapla
  • Bir fâni 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabim her şeyin hayırlısını versin dua etmek lazım rabim neylerse güzel eyler Allah afetsin bizleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı