İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki kaçak çiftliğinde yıkım çalışmalarını takip eden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu, dün Türkkan'ın korumaları tarafından dövülmüştü.

KORUMALARDAN YENİ MÜDAHALE

Partisinin grup toplantısı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e soru sormak isteyen bir gazeteciye Akşener'in korumaları müdahalede bulundu. Gazetecinin elindeki gözlük, Akşener'in korumaların müdahalesi sonucu yere düştü. Basın mensuplarının şikayeti üzerine Akşener geri dönerek, özür diledi.

BMM’de İYİ Parti Grup toplantısı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e soru sormak isteyen bir gazeteciye, Akşener'in korumaları müdahalede bulundu.

Müdahale sonucu gazetecinin elinde bulunan gözlük yere düştü. Basın mensuplarının tepkisi ve şikayeti üzerine Akşener geri dönmek zorunda kaldı.

Akşener, "Tamam, bak senden özür diliyorum. Soruna cevap vermeyeceğim ama özür diliyorum" diyerek gazeteciden özür diledi.

Yorumlar 163 Yorum Var
  • Batmanli 25.06.2021 14:01
    laf cambazlığında mahirsiniz belli.... bak kimse bu güne kadar sizden özür diledi mi? yaaa gazeteciyi hırpalat gözlüğünü kır sonra çık ben özür diliyorum de. bir de minnet ediyor.
  • Altay Kayi 24.06.2021 21:26
    Bekir Bozdağ olayını unuttun galiba. Anayasa mahkemesi üyesi hakim katledildi cenaze töreninde Adalet Bakanına ve baz ı bakanlara saldırı olmuştu unuttun galiba, Haci Bektaş törenlerinde bakana yapılan saldırıyı da unuttun galiba Doğu ve Güney-doğu'da bazı il, ilçe başkanlarını akp li oluyorlar katledildiklerini unuttun galiba. meral ablan kurban olsun sana, meral ablan benim 78 lerde önerdiğim derneği oluşturmuş bak.. dev-mil (devrimci millyetçiler) ama Türk-müslüman milliyetçilerle alakaları yok elbette, görünen köy ilerinizde çünkü (kandil-washington-pensylvania)
  • Mustafa 24.06.2021 18:21
    Kemal Kılıçdaroğluna linç girişimi yapılır iyi olmuş dersiniz, Meral Akşenere yapılır iyi olmuş dersiniz, Levent Gültekin'e mhpli teröristler saldırır onada iyi olmuş dersini, ama isinize gelmeyince özür dile diye münafıkça kalleşce propaganda yaparsınız. Korkak herifler reisinize sesiniz çıktı mı benzer olaylarda ? Yok. Boş yapmayacan o zaman devam Meral abla.
  • #VATAN# 24.06.2021 09:51
    Bu Merale iyi bir siyasetcidir diyen kim varsa bir hekime görünsün.
  • Cemal 24.06.2021 09:24
    Komedi ya böyle parti lideri mi olur
Daha fazla yorum görüntüle