Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşı olmayanlara yaptırım uygulanacak mı?" sorusuna "Vatandaşımızı zorlayan, tedbirler koyan bir yaklaşım içinde olmayacağız. Biz daha çok ikna etme çabası içinde olacağız" diye cevap verdi.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • Yasin 01.07.2021 13:36
    Aşağıda nokta isimli cahil kişi uğur sahin covide aşı yaptı kansere de aşı yapsın smaya, kalp krizine de aşı yapsın diyerek resmen cahilliğini kanıtlamış. Bu cahil kişi daha aşının ne olduğunu, nasıl işlediğini bilmiyor. Aşı: o hastalığın virüsün veya virüsün bir parçasının hastalık yapıcı özelliğinin kaldırılıp virüs zayıflatildiktan sonra vücuda enjekte edilmesidir. Böylece bağışıklık sistemi o virüsü tanır ve gerçek virüs geldiği zaman yenmek için zorlanmaz çünkü antikorlari vardır. Fakat bu cahil şahıs daha kanserin, smanin, kalp krizinin virüs hastalığı olmadığını bilmeden böyle konuşmuş. cahil bunlar aşı ile önlenemez ki?
  • Cemil 28.06.2021 22:09
    Şu aşağıda bir şahıs var avmlere girmesin falan diyor aşı olmayanlara. Aşı olanlar süper bulaştırıcıdır asıl aşı olanlar evlerinde otursun! CDC FDA kabul etti. 32 yaş altı erkeklerde miyokardit yan etkisi var. Aşının gelecekte ne yapacağı belli değil. Güvenilir olmayan aşıyı yaptırmayacağım! Mecbur değilim! Yasal olmayan hiç bir kısıtlamayı da kabul etmiyorum!
  • Nokta 28.06.2021 20:45
    Sn. Uğur Şahin madem ki 2 saatte virüs aşısı tasarlıyor o zaman hadi 2 saati bırakalım 2 ay da kansere, SMA hastalığına aşı tasarlasın. Dünya da en çok ölüm kanser ve kalp krizi, hadi kalp krizini önlemek için aşı tasarlasın ve insanlar ani kalp krizinden ölmesin. Ortaya bir covit yalanını attılar, sonra 2 saatte aşı tasarlandı. Covit testi yapılıyor insanlara ağır ilaçlar veriliyor, ilacı içip ölenler için covitten öldü deniliyor, vücutların da ağır hasarlar kalanlar içinde covit vücutta ağır hasar bırakıyor denilmektedir. Şuna eminim ki gerek Bıll Gates, gerek DSÖ başkanı, üyeleri, onların ailesi aşı felan vurulmamıştır. İnsanların aklı ile alay etmeyin
  • Levent 28.06.2021 18:27
    Virüsün aşısı olmaz.
  • mahmut 27.06.2021 22:27
    Aşı olmayanlara mutlaka bir yaptırım olmalı...Önlemler gevşetiliyor ,bunların umursamazlığı yüzünden Eylülde yine hastalık ve ölümlerde patlamalar olabilir..HES koduyla unlara araçlara,AVM lere vs giriş yasağı uygulanmalı.
Daha fazla yorum görüntüle