Meteoroloji'den son dakika sarı kodlu uyarı! Önümüzdeki saatlere dikkat...

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'un bazı ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağış başladı. Bunun yanı sıra Meteoroloji, Ankara çevrelerinde önümüzdeki 4 saat boyunca kuvvetli sağanak beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji'den son dakika sarı kodlu uyarı! Önümüzdeki saatlere dikkat...
Meteoroloji'den son dakika sarı kodlu uyarı! Önümüzdeki saatlere dikkat...
GİRİŞ 25.06.2021 15:45 GÜNCELLEME 25.06.2021 15:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul'un bazı ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken Meteoroloji bir uyarı daha yayınladı. Meteoroloji'nin son dakika uyarısına göre Ankara çevrelerinde önümüzdeki 4 saat kuvvetli yağış bekleniyor.

SİLİVRİ'DE DOLU YAĞDI

Silivri'de öğle saatlerinde yağmur ve dolu yağdı. Yağış nedeniyle bazı caddelerde su birikintileri oluştu. Bazı alt geçitler sular altında kaldı. 

Meteoroloji, Batı Karadeniz ile Ankara çevreleri için sarı kodlu uyarıda bulundu.

İşte Meteoroloji'nin açıklaması:

Son radar verileri ve meteorolojik değerlendirmelere göre; önümüzdeki 4 saat süresince Ankara çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Cuma) öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz (Bolu, Karabük, Kastamonu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop'un iç kesimleri) ile Çankırı ve Çorum çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Cumartesi) sabah saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

5 GÜNLÜK İL İL HARİTALI HAVA DURUMU

YORUMLAR 1
  • berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ankara'nın yaşına bak, Yavaşın yaşına bak...:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!