Sağlık Bakanlığı'nın aşı karşıtlığıyla mücadele kapsamında yayınladığı kamu spotlarına bir yenisi daha eklendi. Şener Şen, Cem Yılmaz, Ezgi Mola ve Candan Erçetin gibi isimlerin katıldığı kampanyaya bugün ünlü şovmen Okan Bayülgen de dahil oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kolları sıvıyoruz” sloganıyla yürütülen aşı kampanyası kapsamında hazırlanan videoları Twitter hesabından paylaştı.

Aşılanmanın önemine vurgu yapan Okan Bayülgen “Kolları sıvıyoruz” dedi. Okan Bayülgen, videoda vatandaşlara seslenirken “Hepimiz biliyoruz ki salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yolu, dün olduğu gibi bugün de aşıdır. Tedbirler ve aşıyla COVID-19’u aşıyoruz. Sağlığımız için kolları sıvıyoruz” mesajını verdi. Kamu spotlarının televizyon kanallarında gösterileceği öğrenildi. Ayrıca Bayülgen kamu spotunda şu ifadeleri kullandı:

“Ben de yerli yabancı aşı karşıtı yazıları okudum, videoları izledim. Biliyorum birçok kişinin aklı çeliniyor. Sonra doktor arkadaşlarıma sordum. Covid-19’un ölümcül etkilerine karşı aşı olmaktan başka çaremiz yok. Ben doktorlara inanıyorum.“

Yorumlar 3 Yorum Var
  • vatan 25.06.2021 20:01
    Hahaha, ne oldu bunlara yahu, hepsi at başı Erdoğan düşmanıdır bunların ama söz konusu "AŞI" olunca hepsi destek olmaya başlayıvermişler kamu spotları falan. Gezide kol kola yürüyen, mesele ağaç değil sen hala anlamadın mı diyen tayfa, şimdi AŞI olun diye hükümet ile ortak hareket ediyor. Enteresn dünya vallahi.
  • Manisalı 25.06.2021 19:52
    Elleri mahkum.zora gelince eveeettt.
  • Dr. 25.06.2021 19:25
    Herkes düşüncesi kendini bağlar.Kimsenin kimseyi zorlama ve etki altına almaya hakkı yoktur.Sonucun herkezin kendi canı. Asi olan kendi sağlığını korumak için oluyor.Virus hep var hep vardı.Bundan sonrada olmaya devam edecek yeni bir şey deil.Yeni olan verilen korku zorbaligidir.