Haber Global'de Buket Aydın ile Koltuk programının konuğu olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'la ilgili uyarılarda bulundu.  

CHP tüzüğü ile AK Parti'nin tüzüğü arasında hiçbir fark kalmadığını söypleyen İnce her ikisinin de düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile çalıştığını belirterek CHP'nin iktidar olmasını istediğini ancak " benim. CHP'ye Anıtkabir'den Atatürk gelse kurultay kazanamaz. Mümkün değil" dedi. 

İktidar karşıtı birçok yayın organının CHP yönetiminden para aldıklarını söyleyen Muharrem İnce kendisiyle ilgili yayın olmamasıyla ilgili de "Eğer yayınlarlarsa para desteklerini kesileceği ile ilgili tehdit ediliyor. Bunları öğrenmeme gerek yok. Bunları biliyorum." dedi. 

"Saraya çıkan lider" haberiyle  ilgili gazeteciye dava açtığını ancak CHP'nin dava açamadığını belirtirken "Yakında bu ortaya çıkacak. Şenlik var yakında. Nasıl insanlara iftira attıklarının şenliğini göreceğiz. Saraya giden de, gitmeden gitti diyen de şerefsizdir. Kimse kusura bakmasın." dedi. 

 
Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilgili konularda Kılıçdaroğlu gibi düşünmediğini söyleyen Muharrem İnce " Kılıçdaroğlu'nun politikası şu: Erdoğan'a karşı olan herkes onun dostu. Bu doğru birşey değil. Bugün onu yıkarsın yarın onlar seni yıkar. İktidarı ilkeli omurgalı bir duruşla yenelim. Erdoğan' kaşı herkese gel sen benim dostumsun diyor. Ondan kaçmış senden de kaçar. Erdoğan'a imza vermiş Cumhurbaşkanı olsun diye, o ara da Abdullah Gül'ün adaylığı için de CHP ile görüşüyormuş. Bu yarın seni de satabilir."

"Bombalar patlıyor, oylarımız artıyor" sözünü hatırlatan Muharrem İnce bu konunun konuşulması gerektiğini belirterek "Bu konuşulmadan olmaz. Bu ekonomide Babacan'ın sorumluluğu yok mu bu ekonomide. Ayrıca Suriyelileri bir konuşalım. Şam'a gidiyorduk. Emevi Camii'nde namaz kılıyorduk.  Kanal İstanbul ile ilgili ikinizin de açıklamaları var." dedi. 

Yorumlar 33 Yorum Var
  • neco 26.06.2021 09:45
    bunlar ülkeyi satar
  • Mehmet 26.06.2021 09:35
    Gel bakalım maharrem . Seni de biliyoruz hangi kumaştan olduğunu. Ramazan ayında içki içen birinden bu millete fayda gelir mi ?
  • A. K 26.06.2021 00:50
    Sayın Muharrem bey acaba bu kanala bir daha çıkmam mı demişti...
  • emre19 26.06.2021 00:36
    İnce, boş teneke gibi ses çıkarıyor, meşhur kılıçdaroğlu genelbaşkanı değilmi ne değişti, ince siyasette Şu anda en zayıf halka, Çünkü çok tutarsız, ve ilkesiz,
  • maremer 26.06.2021 00:35
    Muharremin sözlerinde yalan yoktur ama yanlış vardır 50+1 alacağız diyor ya elliyi alamaz ama biri alır. Bu kadarcık abartma da olsun canım.
Daha fazla yorum görüntüle