Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadelede yürütülen aşılama kampanyası kapsamında oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı kamu spotu hazırlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen Kovid-19 aşılama kampanyası çerçevesinde hazırlanan, oyuncu Tatlıtuğ'un vatandaşları aşı olmaya çağırdığı kamu spotunu paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ, "Bence dünyada asıl hayran olunması gereken insanlar, bilim insanları ve sağlık çalışanları. Onların fedakarlıkları sayesinde hayata tutunduk, umutlarımızı koruduk. Şimdi sıra bizde. Aşı olalım." dedi.

Ayrıca, videoda, salgın hastalıkları kontrol altına almanın en etkili yolunun aşılama olduğu vurgulandı.

Ünlü sanatçı ve doktorların destek verdiği kampanyanın kamu spotlarında daha önce Şener Şen, Ezgi Mola, Haluk Bilginer, Cem Yılmaz, Candan Erçetin Dr. Mehmet Öz, Okan Bayülgen ve Cedi Osman yer almıştı.

Çekimleri süren, birçok ünlünün yer alacağı kamu spotları, televizyon kanallarında yayımlanmaya devam edecek.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • ummu Talha 27.06.2021 21:53
    Yazıklar olsun sana bir daha izlemem senı
  • Memoo 27.06.2021 18:39
    hadi ordan.!!
  • orhan 27.06.2021 18:14
    Dünyada asıl hayran olunmasi gerekenler neden saglik çalisanlari olsun ki,sürekli vatandaşa tepeden baktiklari,aşagiladigi,horladigi icin mi?Kibirlerinden yanina yaklasilmadigi ve bu yüzden hasta vatandaşlari sinirden deli ettikleri ve sonunda dayak yediklerinde de vatandaşi yillarca hapse mahkum ettirdikleri icin mi?Neden..Bu arada bunlarin cogu turkiyedeki saglikcilarda var..Baska hic bi ulkede bu kadar şişirilen doktor,hemsire vs yoktur..