Üvey annesini öldüren 13 yaşındaki kızdan korkunç itiraf!

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, üvey annesi Z.O.'yu (56), İngiliz anahtarı ile başına vurup 2 yerinden bıçaklayarak öldüren E.N.O. (13) adlı kız çocuğu tutuklandı.

Üvey annesini öldüren 13 yaşındaki kızdan korkunç itiraf!
Üvey annesini öldüren 13 yaşındaki kızdan korkunç itiraf!
GİRİŞ 28.06.2021 17:56 GÜNCELLEME 28.06.2021 18:01
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Üvey annesinden nefret ettiğini söyleyen kız., "Bu cinayeti bir yıldır planlıyordum. Herkesi öldürecektim ama üvey annemi öldürdükten sonra insan öldürmenin bu kadar kolay olmadığını anladım" dedi.

Olay, dün, Çorlu'nun Reşadiye Mahallesi Yunus Emre 2'nci Sokak'ta meydana geldi. Gece vardiyasında çalışan fabrika işçisi İ.O., sabah eve gelip uyudu. Saat 10.00 sıralarında uyanan İ.O., eşi Z.O.'nun bulunduğu odanın kapısının kilitli olduğunu fark etti. Kapıyı kıran İ.O., eşini odada kanlar içinde hareketsiz buldu.

İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde 2 yerinden bıçaklanan ve başında sert cisimle vurulan Z.O.'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Z.O.’nun cenazesi, Çorlu Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

İ.O.'nun evde olmadığı tespit edilen kızı E.N.O. için arama çalışmaları başlatıldı. Bir süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayan bir taksici, Çorlu'dan aldığı kız çocuğunun şüpheli hareketlerde bulunduğu yönünde ihbarda bulundu. Polis, taksiyi İstanbul Silivri’de durdurup E.N.O.'yu gözaltına aldı. E.N.O.'nun çantasında olayda kullandığı bıçak ve İngiliz anahtarı bulundu.

Üvey anne Z.O.

PSİKOLOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

Ortaokul 7'nci sınıf öğrencisi E.N.O.'nun Çorlu Devlet Hastanesi'nde psikolog eşliğinde ifadesi alındı. Üvey annesinden nefret ettiğini ve bir yıldır da öldürmeyi planladığını anlatan E.N.O., "Ben yaptım. Kendisinden nefret ediyordum. Bu cinayeti bir yıldır planlıyordum. Olay günü takım sandığından İngiliz anahtarını alıp başına vurdum. Daha sonra evden çıktım. Herkesi öldürecektim ama üvey annemi öldürdükten sonra insan öldürmenin bu kadar kolay olmadığını anladım" dediği belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.N.O., çıkarıldığı mahkemede, 'Annesini kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

YORUMLAR 20
  • gasap haydo 2 yıl önce Şikayet Et
    dellenmişmi nitmiş?
    Cevapla
  • Reis C* 2 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden İnsanlar arasın da Sevgi, Saygı, Ahlak, Edep, Terbiye, Utanma duygusu gibi güzel şeyler vardı Onların yerini Günümüz de Demokrasi, Özgürlükler, Dokunulmazlıklar, Uyuşturucu, Zina vs. aldı AİLE KAVRAMI BİTTİ bundan sonrası Kıyamet Diyebiliriz gelecek Nesillerin işi zor gibi...
    Cevapla
  • HACI 2 yıl önce Şikayet Et
    Gençlik felakete gidiyor. MEB müfredatını mutlaka gözden geçirmeli bu millete uygun bu milletin özünden gelen müfredat uygulanmalı.
    Cevapla
  • musa 2 yıl önce Şikayet Et
    okulda adam nasıl öldürülür öğretilmiyor yanlış yerde çözüm arıyorsunuz.Bunlar tv ve internet ortamında öğreniliyor.Okulda istediğin kadar anlat temizle çocuk internet lağımının içinde yetişiyor.
    Cevapla
  • GARİP 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar 2 kere 2 kaç eder tabii ki dört. Hayat dediğimiz şey bu kadar kesin keskin ve net değildir. İnsanları programlıyamıyorsunuz yada eşinizi ve çocuğunuzu siparişle almıyorsunuz. Hayatı her an kontrol eden bir makine mekanizma kuramazsınız. Allah imtihan ediyor bir deliye akıllıyı bir akıllıya deliyi gönderir ve herkesi imtihan eder bu asla benim başıma gelmez deyin Allah o belayı başınıza sarar lütfen dikkat edin bu kadar kesin konuşmayın. İslami açıdan olayda biz bilemeyiz Hz. Hamza ve Vahşiyi cennette kol kola görüyorum diyor Efendimiz S. A. V.
    Cevapla
  • Ugur 2 yıl önce Şikayet Et
    Üvey anne acaba nssil davraniyordu
    Cevapla
  • Serra 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk koruma kurumları daha iyi çalışsa bunlar olmaz çocuklar polise rahatça ulaşAbilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı