Eyüpsultan Boğaz Gezilerine büyük ilgi

Eyüpsultan Belediyesi’nin ilçede ikamet eden kadınlara yönelik düzenlediği boğaz gezileri büyük ilgi görüyor.

Eyüpsultan Boğaz Gezilerine büyük ilgi
Eyüpsultan Boğaz Gezilerine büyük ilgi
GİRİŞ 03.07.2021 10:06 GÜNCELLEME 03.07.2021 10:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eyüpsultan’da ikamet eden kadınlar, belediye tarafından düzenlenen boğaz gezileri ile pandemi süresince yaşanan tam kapanma ve kısıtlamalar sonrası sıcak yaz günlerinde stres atıp, boğazın güzelliklerinin tadını çıkarıyor. Tekneye girişte meyve suyu ve simit ikramlarının da yapıldığı boğaz gezileri 12.00 - 14.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Gezi saatinden 30 dakika önce Eyüpsultan İskelesi’nde toplanan vatandaşların HES kodları kontrol edilerek tekneye alınıyor.

Pandemi sürecinde uzun süre evlere kapanmak zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, boğaz gezisinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

‘ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK İYİ OLDU’

Tekne gezisine arkadaşlarıyla birlikte katılan üniversite öğrencisi Ayşenur Karaca, “Bu tarz bir etkinliğe hepimizin ihtiyacı vardı. Pandemi döneminde hepimiz evlere çok kapandık. Özellikle çocuklar için çok eğlenceli ve keyifli oldu. Deniz havası aldık, boğazın güzelliklerini izledik, güzel bir gün oldu bizim için” ifadelerini kulandı. Geziye Akşemsettin Mahallesi’nden katılan bir diğer üniversite 3. sınıf öğrencisi Elif Esmerna ise, geziyi çok güzel bulduğunu ve farklı bir gün yaşadığını belirtti.

Geziye çocuklarıyla birlikte katılan Leyla Ünlüer ise geziden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu; “Geziden çok keyif aldık. Özellikle çocuklar için çok iyi oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR 1
  • İsminiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Gezi güzel olabilir ama niye tam öğlen saati, 10-12 olsa daha az güneşte kalırlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!