'Özel uçaklarla gezmiyoruz' diyen Akşener özel jetle Malatya'ya gitti!

İstanbul - Malatya seyahatinde 'Hawker 800XP Performance' tipi özel jet kullanan Akşener için makam aracı karayolundan sevk edilerek havalimanı kapısında hazır tutuldu.

GİRİŞ 06.07.2021 00:41 GÜNCELLEME 06.07.2021 03:07
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Biz özel uçaklarla uçmuyoruz. Sözüm söz iktidara geldiğinde hepsini satacağım. Bunları da bana hatırlatın" sözlerini çabuk unuttu. Akşener, uçakta karşılaştığı bir yolcuya ''Yarın, 4-5 sene sonra Meral abla ile uçakta gitmiştik 'söz vermişti ama yalancı çıktı' dedirtmeyeceğim" demişti. Bugün Malatya'ya özel jetle giden Meral Akşener, ''daha seçilmeden yalanı ortaya çıktı'' dedirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, birtakım temaslarda bulunmak üzere İstanbul'dan Malatya'ya hareket etti. Akşener'e bazı İYİ Parti yöneticileri eşlik etti. İstanbul'dan özel jetle saat 10.10'da özel jetle ayrılan İYİ Parti yöneticileri, saat 11.06'da Malatya'ya ulaştı.

JET SON TEKNOLOJI ÜRÜNÜ

Ünlü isimlerin ve işadamlarının tercih ettiği 'Hawker 800XP Performance' tipi uçak, partililer tarafından apronda karşılandı.

AKŞENER JETLE HAVADAYKEN MAKAM ARACI KARADAN ULAŞTI

Akşener'in makam aracı ise karayolundan Malatya'ya sevk edilerek hazırlandı. Havalimanı'nda partililerle buluşan Akşener, buradan şehir merkezine makam aracıyla devam etti.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha önce yaptığı açıklamalarda iktidara gelmeleri halinde uçak filosunu kullanmayacaklarını belirterek satışa çıkaracaklarını ilan etmişti. Akşener, Beştepe Külliyesi'nin üniversite kampüsü olarak tahsis edileceğini de söylemişti.

YORUMLAR 41
  • uğur 2 yıl önce Şikayet Et
    şuan korona olduğundan bunu yapmış olabilir yada belki koronadan ötürü uçaklarda bir sorun çıkmış olup da bunu yapmış olabilir meral hanım yıllarca normal uçaklarda seyahat etmiş biri belliki şimdi özel bir durum olmuş anlaşılmayacak birşey yok bunda
    Cevapla
  • alp 2 yıl önce Şikayet Et
    sen korona olunca(olmazsın inş.)özel uçakla mı gideceksin. Madem vatandaşın yanında o vakit vatandaş nasıl tarifliye biniyorsa binsin.
    Cevapla
  • Serdengeçti 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden alamıyorsunuz kıçı kırık Mafya artıkları özel uçaklarda geziyorda binlerce seçmeni olan bir lidere neden çok görüyorsunuz
    Cevapla
  • ortaklık 2 yıl önce Şikayet Et
    özel jetli kadın geliyor çekilin yoldan. bu kadına hpd ile ortaklığı konusunda soru sorunca çıldırıyor. bu kadına hdp deyince kadın deliye dönüyor. bu kadını kızdırmak için hdp ile ortaklığınız nasıl gidiyor diye sorun. ortaklığını nasıl gizleyeceğini şaşırıyor dişi fetö.
    Cevapla
  • adil 2 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    kılaçdaroğluyla yarışa girdi sen mi daha büyük yalancısın ben mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki