Son dakika: Tekirdağ'da kabus devam ediyor! Can kaybı 12'ye yükseldi, 2 kişi entübe oldu..

Son dakika haberine göre Tekirdağ Çorlu'da sahte içkiden zehirlenerek ölenlerin sayısı 12'ye yükseldi. Hastanede 2'si entübe 7 kişinin tedavisi devam ediyor.

Son dakika: Tekirdağ'da kabus devam ediyor! Can kaybı 12'ye yükseldi, 2 kişi entübe oldu..
Son dakika: Tekirdağ'da kabus devam ediyor! Can kaybı 12'ye yükseldi, 2 kişi entübe oldu..
GİRİŞ 06.07.2021 11:26 GÜNCELLEME 06.07.2021 13:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 24 Haziran 2021 tarihinde ortaya çıkan sahte içki kabusu her geçen gün daha büyüyor. Çorlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavileri süren Vedat Bektaş ile Ahmet Ataman’ın da hayatını kaybetmesi ile ölenlerin sayısı 12’ye yükseldi.

24 Haziran 2021 tarihinde 4 kişinin zehirlenme şüphesi ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne başvurmaları ve bu kişilerin içtikleri içki nedeniyle hastanelik olduklarını söylemeleri ile ortaya çıkan sahte içki kabusunda ilk olarak Pakistan uyruklu bir kişi yaşamını yitirmişti. Ardından Emin Kırcaali, Sadık Usal, Altuğ Oktay, Turan Vardı, Nurcihan Engin, Remzi Zabınoğlu, Levent Engin, ve Hasan Nişancı hayatlarını kaybetmişlerdi. Yoğun bakım ünitesinde tedavileri süren Vedat Bektaş (25) ile Ahmet Ataman (59) adlı kişilerin de hayatlarını kaybetmesi ile sahte içki kabusunda ölenlerin sayısı 12’ye yükseldi.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 2’si entübe toplamda 7 kişinin hastanelerdeki tedavileri ise sürüyor.

Olayla ilgili olarak Çorlu ve Tekirdağ polisinin gerçekleştirdiği operasyonlar çok miktarda sahte içki ile sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmiş sahte içkileri piyasaya sürdüğü değerlendirilerek gözaltına alınan toplam 6 kişi sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzerimizden salgın hafifleyince azgınlığa kaldığı yere devam ibret alan yok.Bunların kendi canlarına bedenlerine bile kıymet verdikleri yok çünkü alkol olan aklıda çürüttüğü için idrak edemezler olan yakınlarına oluyor sabır versin.
    Cevapla
  • Konyalı Musti 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahte içki üretenlere ürettikleri içkileri içirip test ettirmedikten sonra bu türlü haberleri daha çooook okuruz.
    Cevapla
  • gardas 2 yıl önce Şikayet Et
    atın ölümü arpadan olsun demişler içmişler haram haram ALLAH tasiratlarını af eylesin
    Cevapla
  • Sakaryalı 2 yıl önce Şikayet Et
    İçki tüm kötülüklerin anasıdır.dinen haramdır
    Cevapla
  • Garip bir yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Haramlarda hayır yoktur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı