BBP'li yönetici ters kelepçeyle gözaltına alınmıştı: 2 polis görevden uzaklaştırıldı

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve izolasyon altına alınmamak için filyasyon ekiplerine direnen BBP Kadın Kolları Başkanı Yümlü'nün ters kelepçelenerek gözaltına alınmasına ilişkin 2 polis görevden uzaklaştırıldı.

BBP'li yönetici ters kelepçeyle gözaltına alınmıştı: 2 polis görevden uzaklaştırıldı
BBP'li yönetici ters kelepçeyle gözaltına alınmıştı: 2 polis görevden uzaklaştırıldı
GİRİŞ 08.07.2021 14:51 GÜNCELLEME 08.07.2021 16:09
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Ordu'da, iş yerindeki personelinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine filyasyon ekipleri tarafından izole altına alınmak istenmesine, temaslı olmadığı gerekçesiyle direnen BBP Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü’nün ters kelepçelenerek gözaltına alınması olayıyla ilgili 2 polis memuru görevden uzaklaştırıldı.

Olay, geçen Cuma saat 14.00 sıralarında Altınordu ilçesi Yenimahalle Mahallesi’nde meydana geldi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü'ye ait modaevinde bir personelin koronavirüs testi pozitif çıktı. İddiaya göre çalışanı, temaslı olarak Yümlü’nün adını verdi. Bunun üzerine öğle saatlerinde modaevine filyasyon ekipleri sevk edildi. Ekipler, Yümlü’nün temaslı olduğunu belirtip izole olması gerektiğini iletti. Ancak Yümlü, kendisinin iki iş yeri olduğunu, çalışanıyla iki haftadır bir araya gelmediğini söyledi. Bunun üzerine sağlık ekipleri iş yerine polis çağırdı. Yümlü, durumu anlattığı polisler tarafından ters kelepçelenerek gözaltına alındı. Emniyete götürülen Yümlü, ifadesi alınmadan serbest bırakıldı. Ordu Valiliği, olayla ilgili idari soruşturma başlattı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, ters kelepçe olayına karışan 2 polis memurunun görevden uzaklaştırıldığı duyuruldu. Açıklamada, “Altınordu ilçesinde bir esnafla polis ekipleri arasında yaşanan olayda, yapılan tetkik sonrasında 2 personelimiz görevden uzaklaştırılmış, konuyla ilgili soruşturma başlatılmış ve halen devam etmektedir” denildi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 83
  • Kmemre 2 yıl önce Şikayet Et
    Ters kelepçenin ne anlama geldiğini bile bilmeyenler de yorum (!) yapmış ya...!
    Cevapla
  • halkin sesi 2 yıl önce Şikayet Et
    ters øn kelepce denen bir sey olmaz suca bakarsin uslu durmaz ise ters takarsin bunda ne var yine gitmem olay cikari ise eline cop alir kafasina vurursun devlet daha polisinin arkasinda duramiyor cok yazik hele bazilarina dokunmak kesin yasak
    Cevapla
  • Sinirli 2 yıl önce Şikayet Et
    İşin kolayı hemen polisi açığa al sen birdaha bu polisden görev bekle
    Cevapla
  • Erhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Suç için de mi pozitif ayrımcılık. Ayıp ya memur görevini yapmış. Yarın sokakta maskesiz dolaşsam ve memur uyarınca bu olayı hatırlatsam ne olur acaba. Memurlara yazık ekmek parası bu. Bir tane delikanlı avukat yok mu şu iki garibi savunup kadına ceza verdirecek.
    Cevapla
  • TiGeR 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam mı vurmuşta ters kelepçe takacak? Böyle polis döner dolaşır yarın seni beni bulur. Ayıp denen bir şey var. Söz konusu polisler mutlaka -kararınca- cezasını almalı.
    Cevapla
  • Okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesela direnen sahislara polis ne sekilde muamele etsin. Onu da bi acikla . Kelepçe jop biber gazi ve silah polisin techizatidir polis ne gerekiyorsa onu yapar
    Cevapla
  • alp urungu 2 yıl önce Şikayet Et
    kadin resmen memleketteki siyasi ortami kullanmaya kalkmis ve basarmista.kul hakki ağır olur yazıklar olsun.polislere sabir versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak