CHP’li belediye başkanı Atabay'a komisere hakaret ve tehditten soruşturma

Didim Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Deniz Atabay'ın 14 Haziran'da kendisine beyzbol sopalı saldırı gerçekleşmesinin ardından olay yerine gelen sivil komisere hakaret, tehdit ve fiziki eylemde bulunmasından dolayı hakkında soruşturma açıldı.

CHP’li belediye başkanı Atabay'a komisere hakaret ve tehditten soruşturma
CHP’li belediye başkanı Atabay'a komisere hakaret ve tehditten soruşturma
GİRİŞ 10.07.2021 02:44 GÜNCELLEME 10.07.2021 02:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Didim'de 14 Haziran'da ruhsatsız olduğu gerekçesiyle bir otelin belediye ekiplerince mühürlenmesinin ardından Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatı Nizamettin Buluta bir restoranda 6 kişi tarafından beyzbol sopalı saldırı gerçekleşti. Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı darp edildi. Olaydan sonra restorana gelen polis ekipleri ile başkan arasında yaşanan gerginlikte, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli sivil komiserin üzerine yürüyerek hakaret, tehdit ve fiziki eylemde bulundu. Yaşanan anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayın ardından Atabay'ın "Bu memlekette devlet varya, varsa devlet gelsin buraya" ifadesi de bir cep telefonu ile kaydedildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiserin şikayetini dikkate alan Didim Cumhuriyet Savcılığı, hakaret, tehdit ve fiziki eylemde bulunduğu iddiasıyla Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Erc 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu cehape li belediye başkanları ne ayak anlamadım.biri valiye,biri polise atar yapar bazıları vatandaşı döver.Fazla azdılar arpaları çok geldi galiba
    Cevapla
  • BALTACI 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP zihniyeti mağduru oynamak için kurduğu tiyatro oyunlarına devam aynen Bizans ayak oyunları gibi bunlarıda görmezden gelenler Atatürkçü geçinen aydın entektüel kişiliksiz karaktersiz Türkiye cumhuriyeti devletinin düşmanlarıdır bu zihniyet 1950 den sonra millet bunlara ilkdidar olamamış bir CHP zihniyetine bin yıl geçse gene vermez çünkü bu zihniyet açıkça beyan ediyorlar Türkiye cumhuriyeti devletine düşmanlar nekadar vatan hayinleri varsa hepsi hepsi zillet ittifakı çatısı altında bunlara yandaşlık yapanlarda akıllarına gelince Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyen ahmaklar
    Cevapla
  • muyo 2 yıl önce Şikayet Et
    ben bunların iktidar olduğunda vatandaşa yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü