Adalet Bakanı Gül'den uzlaştırma kurumu açıklaması

Adalet Bakanı Gül, "1 Ocak 2017'den itibaren bugüne kadar toplam 1 milyon 14 bin dosyada uzlaşma sağlanmıştır. Uzlaştırma kurumu sayesinde 2 milyon taraf uzlaşmış demektir" dedi.

Adalet Bakanı Gül'den uzlaştırma kurumu açıklaması
Adalet Bakanı Gül'den uzlaştırma kurumu açıklaması
GİRİŞ 12.07.2021 10:40 GÜNCELLEME 12.07.2021 11:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Uzlaştırma Ödül Töreni'ne katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Gül, uzlaştırma kurumuna ilişkin de bilgi verdi. 

Bakan Gül, "1 Ocak 2017'den itibaren bugüne kadar toplam 1 milyon 14 bin dosyada uzlaşma sağlanmıştır. Uzlaştırma kurumu sayesinde 2 milyon taraf uzlaşmış demektir" dedi.

Gül, "Uzlaşmada, anlaşmazlığın her iki tarafı da kazanmaktadır" ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • birsen kesik 2 yıl önce Şikayet Et
    sayin bakanim artik uyusturucu duzenlemesi icin birseyler yapin okadar cok sucsuz gunahsiz yere yatan genclerimiz evlatlarimiz varki lutfen artik dur deyin ve bir duzenleme getirin ,BIR ANNE OLARAK ARTIK DUYUN SESIMIZI yavrularimizi genclerimizi sevdiklerimizi topluma yeniden kazandirmak adina adaletinizi gosterin. SAYGILAR.
    Cevapla
  • Ali O. 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım. Uzlaştırmayı sağlayan çoğunluk hukuk kökenli değilken nedense bir anda karar değiştirip bundan sonra alınacaklar için hukuk fakültesi mezuniyeti şartı getirdiniz. Şimdiye kadar bu başarıyı sağlayanlar hukuk fakültesi mezunları pek tenezzül etmediği için hukuk dersleri almış kişiler tarafından oldu. Neden bu başarıdan sonra yalnız hukukçulara yönelik bu kurumu işletmek istiyorsunuz. Binlerce diğer branş mezunu kişilere eğitimler verildi ve sınava tabi tutuldu. Ama önceden 70 barajını geçen herkes alınırken en son yapılan sınavda 5.000 kişi kontenjan getirildi. Binlerce kişinin emeği ve verdiği paralar boşuna gitti. Keşke bu sorunlara da cevap bulunabilse.
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım , sizden beklentimiz süresiz nafaka düzenlemesidir!
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok beklerseniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat