Maviş; Muhalefet 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya çalışıyor

CHP’nin 15 Temmuz darbe girişimi esnasında dağıtılıp kayıp olduğunu iddia ettiği silahlarla ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulması görüşmesinde AK Parti Grubu adına Sinop Milletvekili Dr Nazım Maviş TBMM Genel Kuruluna hitap etti.

GİRİŞ 14.07.2021 22:51 GÜNCELLEME 14.07.2021 22:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 15 Temmuz ve sonrasında kendilerinin hain darbe girişimiyle mücadele verirken, muhalefetin FETÖ'cülere kol kanat gerdiğini, 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya, sulandırmaya çalıştığını, darbe girişimini kınamak yerine kontrollü darbe iddialarıyla 15 Temmuz’un meşruiyetini gölgelemeye çalıştıklarını ifade etti.

Maviş, Türkiye'nin darbeler tarihinde ilk defa bir liderin dimdik, şapkasını alıp gitmeden, düdük çalınca hizaya geçmeden darbelere karşı direndiğini, muhalefetin İspanya Kralı Carlos ve Boris Yeltsin’in direnişine verdikleri desteği komplekslerinden dolayı Milletiyle beraber darbeye direnen Recep Tayyip Erdoğan’dan esirgediklerini söyledi.

Maviş, 15 Temmuz’da kendilerinin Milletiyle beraber darbeye nasıl direnildiğini göstererek terör örgütlerine ve tüm dünyaya ders verdiklerini, perde arkasından darbe girişimini kahve yudumlayarak izleyenlere de cesaret ve demokrasiye sahip çıkma dersi verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Maviş, Muhalefetin 15 Temmuzun yıl dönümünde, PKK'nın 15 yaşında, dağda terörün kurbanı yaptığı Kürt kızlarını, 15 Temmuz’un 251 şehidini, şehit öğretmenleri, öğrencileri, polisi, askeri, bu ülkenin yıllarca terör mücadelesine verdiği kayıpları konuşmak yerine 15 Temmuz’u sulandıracak ve itibarsızlaştıracak bir gündemle karşılarına geldiğini 15 Temmuz direnişinin sulandırılmasına 15 Temmuz direnişinin şerefli lideri Recep Tayyip Erdoğan ile beraber Milletimizin de müsaade etmeyeceğini ifade etti.

 

YORUMLAR 4
  • osmanlilar 2 yıl önce Şikayet Et
    seref yoksunlari dabeci hainler sizin ne capiniz nede gücünüz yeter
    Cevapla
  • M.ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet oldum olasıya sandıktan halktan alamadığı görevi hain darbecilerin elinden almaya çalışıyor
    Cevapla
  • EFE 2 yıl önce Şikayet Et
    Dr. Nasim Mavis Bravo.Insallah sandikda dibe gömeriz
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Adı Chp Başka Söze Gerek Yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde