Osmaniye’de büyük yangın! Birçok bina risk altında

Osmaniye’de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede yangın çıktı. Ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.

GİRİŞ 15.07.2021 15:02 GÜNCELLEME 15.07.2021 16:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Merkeze bağlı Akyar köyünde Osmaniye Devlet Hastanesi’ne yaklaşık 1 kilometre mesafede, saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. Yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmeye başlandı.

ÇEVRE BİNALARA YAKLAŞTI

Osmaniye İtfaiyesi'nden alınan bilgilere göre yangın çevredeki binalara da yaklaştı. Osmaniye Devlet Hastanesi'nin arka tarafındaki binalarda yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Bölgede olan aşırı rüzgarın etkisi de yangının hızla büyümesine neden oluyor.

Edinilen bilgilere göre şu an evlerde bir sıkıntı yok ancak sitede oturan kişiler bölgeden uzaklaştı. Ekipler yangını kontrol etmek için müdahalelerini sürdürüyor.

 

YORUMLAR 2
  • Doğrusune 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bunun altindan yine kundaklama çikmasin öncedende osmaniyede orman işletmesinde devleti soyan yolsuzluk çikmişti ayni dümencilerin işi olmasin fidan dikeceğiz diye devletin milyarlarini ğoturmuşlerdi yakalandilardi bunlarin uzantisi olmasin orman muduru yardimcisi ile memurve işcilerden muteşekkil bir çete yine karşimiza çikmasin
    Cevapla
  • E.K.G 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet,gerçekten çok kötü bir durum olay yerindeyim,sürekli helikopter geçiyor. Durum kontrol altına alınmaya çalışılıyor fakat rüzgar çok fazla olduğu için bu durum ekipler için zorlaşıyor. Allah güç kuvvet versin ekiplerimize..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler