Metrobüs yolunda kaza: 2 yaralı

Avcılar-Büyükçekmece istikametinde ilerleyen metrobüs, tellerden atlayarak karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Kazada metrobüs içinde bulunan bir yolcu ile birlikte iki kişi yaralanırken, metrobüs hattında yoğunluk oluştu.

Metrobüs yolunda kaza: 2 yaralı
Metrobüs yolunda kaza: 2 yaralı
GİRİŞ 16.07.2021 20:59 GÜNCELLEME 16.07.2021 20:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 20.00 sıralarında Metrobüs Haramidere Sanayi Durağı Büyükçekmece istikametinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Avcılar Büyükçekmece istikametinde ilerleyen metrobüs, yolun karşısına geçmek için tellerden atlayan bir şahsa çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan şahısla birlikte, bir yolcuda metrobüs içinde savrularak yaralandı. Kaza sonrasında sürücü sağlık ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Kaza sonrası olay yerine gelen hat görevlileri metrobüs trafiğinin akışını sağlarken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan kaza nedeniyle metrobüs hattında yaşanan yoğunluk, yaralıların ve kazaya karışan aracın kaldırılmasıyla normale döndü.

YORUMLAR 3
  • terazi 2 yıl önce Şikayet Et
    metrobüs yolunu alttan acil metroya döndurecekti rahmetli kadir abi metrobüsün metro olma vakti geldi demisti 4 yıl evvel artık metrobüs trajedi olmaya başladı haftalık mutlak vukuat var yani kesin
    Cevapla
  • Ghjjjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten metrobüs açmak hataydı ilk olarak hafif metro açılmalıydı
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Sefaköy metrobüs durağında da bu yaşanıyor, metrobüsteki güvenlikler ne işe yarıyor etrafa çevreye gösterdikleri yok Bu ara Halk ekmeğe zam geldi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor