Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada can pazarı yaşandı. Otomobillerin birinin şarampole yuvarlandığı kazada 8 kişi yaralandı. Feci kazada sağlık durumu kritik olan yaralı, kara yoluna inen ambulans helikopterle alınarak, hastaneye ulaştırıldı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 8 kişi yaralandı. Sağlık durumu kritik olan yaralı, kara yoluna inen ambulans helikopterle alınarak, hastaneye ulaştırıldı.

Çay-Konya kara yolunun Dinar'a bağlı Çiçektepe köyü yakınlarında, saat 10.00 sıralarında, 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobillerden birinin şarampole savrulduğu kazada, araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık durumu ağır olan yaralı için ambulans helikopter istendi. Trafik, jandarma ekiplerince durdurulurken, Sağlık Bakanlığı'na bağlı ambulans helikopter kara yoluna indi. Sedyeye alınan yaralı, ambulans helikopterle tedavisi için hastaneye ulaştırıldı. Diğer yaralılar da çevredeki hastanelere götürülerek, tedaviye alındı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Ali 18.07.2021 19:46
    Kk geldiğinde bu helikopterleri satacak tekrar kağnı işe taşırlar sizi.
  • Hoca Nasrettin 18.07.2021 18:18
    Bir yatırım için iki şeye ihtiyaç vardır. 1. Düşünce, 2. Maddiyat. Eskiden maddiyat azdı ama düşünce hiç yoktu. Hâlâ maddi açıdan bu ülke ekonomik sorunlar yaşıyor, ama artık düşünüp hayal eden ve düşüncesini gerçekleştirmeye çalışan bir ülke olma yolundayız. Artık icat çıkarıyoruz. Bunu gören, sözde batı zihmiyetli özde geri düşünceli ülke yönetimine sevdalı bir güruh yapılanlara hep karşı çıkıyor. Sebebi yapılanlar onların hiç bir zaman gerçekleşmeyecek hayaliydi, çalındı.
  • battal 18.07.2021 18:13
    Allah devlete zeval vermesin
  • gurbetci 18.07.2021 17:39
    devlet demek budur iste, Allahim kurban olsun memleketime
  • Hasi 18.07.2021 17:30
    Chp zihniyeti görün iste eskiden bunlar aklinza gelirmiydi cahiller bu awrupada yok cahiller
Daha fazla yorum görüntüle