Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, denizlerdeki biyolojik çeşitliliğe ve sürdürülebilirliğe büyük tehdit oluşturan, "hayalet ağ" olarak da tarif edilen terk edilmiş ağlar için farkındalık oluşturmak adına Marmara Denizi’nde özel bir dalış gerçekleştirdi. Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Burhan GÜLTEKİN 22.07.2021 00:15
    Bu iş çok basit çözülür zabıtalar görevlendirilip satışı kesilirse bu hayalet ağlardan sularımız kurtulur. Birde sadece denizlerde değil akarlarda ve göllerde daha çok var.
  • YALÇIN e 21.07.2021 20:13
    Belediyede şirket iscisiyim temizlik park temizliyorum ama denize sınırımız yok maaşım asgari ücret e yakın bu işi yapaba kadar aynı paraya aynı haklara dalış egitimi verseler bende dalıp hayalet ağları çıkarsam daha iyi olmaz mı?
  • hlt01 21.07.2021 14:09
    adamsın bakanım.. denizlerimizi kıyılarımızı koruyalım herkesin küçük bir çabası dahi birçok şeyi değiştirir. herkes birbirine örnek olur hayırda iyilikte yarışır herkes güzel şeyler yapıp takdir edilirse toplumun refahı, huzuru artar. çevre bilinci gelişir. vatansever duygularla hareket ederiz
  • abbas kamil 21.07.2021 14:09
    önce marmarada kesinlikle büyük teknelere izin vermeyin bilhassa 13 14 metreden büyük tekneye izin verilmemeli boğaz giriş ve çıkışlarda yasağı 1 yada 15 ekime uzatın ağır cezalar getirin amatör balıkçılığa ehliyet şartı (var olan hikaye +denetleme yok) samimi iseniz bunları yapın zamanla yok olan balık türlerine bile rastlarsınız
  • Sedat 21.07.2021 13:17
    Nereden nereye geldik sırça köşklerinden kalkmayan bakanlar geçti bu makamlar dan şimdi çalışan canını hiçe sayan memleket sevdalısı bu koca yürekli bakanlar var şükür bu günleri görmek nasip oldu , yanınızda yız bakanım.
Daha fazla yorum görüntüle