Diyarbakır'da bir mahalle karantinaya alındı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bir mahalle korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle karantinaya alındı.

Diyarbakır'da bir mahalle karantinaya alındı
Diyarbakır'da bir mahalle karantinaya alındı
GİRİŞ 25.07.2021 22:54 GÜNCELLEME 25.07.2021 23:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bellitaş Mahallesi'nde salgını kontrol nedeniyle yapılan mücadele kapsamında tedbir amaçlı olarak 25.07.2021 tarihi saat 20:00 itibariyle ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina uygulanmasına karar verildiği duyuruldu.

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı'nın Başkanlığında alınan kararla ilçede bulunan Bellitaş Mahallesi korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle yapılan mücadele kapsamında tedbir amaçlı olarak 25.07.2021 tarihi saat 20:00 itibariyle ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina uygulanmasına karar verildi.

Kurulun yaptığı açıklamada, "Karantina süresince köye giriş ve çıkışların ilçe jandarma komutanlığınca kapatılarak zorunlu hallerde kontrollü bir şekilde sağlanmasına, köy içerisinde vatandaşların kalabalık gruplar halinde bir arada bulunmamalarına ve vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarına bu kararlara uymayanların ise cezai işlem uygulanacağı" belirtildi.

YORUMLAR 4
  • Muhsin 2 yıl önce Şikayet Et
    Hapishane
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Uygun adım yerinde say ...
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    KOVİT 19 Yükseldikçe ekonomi bozulacak kapatmalar başlayacak dükkanlar kapanacak patates,soğan tiyatro sever partiler ip başta chp sevinecek.. TEK DERTLERİ SEÇİM KAZANMAK...
    Cevapla
  • Uzeyır 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman siz ası vurulmayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz