Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden yangında, Kalemler Mahallesi’nde yanan evini görmeye gelen bir kadın, içeride hala yanan ve dumanı tüten evinin durumunu telefonla bir tanıdığına anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz kadın gözyaşları içinde, "Böyle iş mi olur Allah'ım? Böyle acı mı olur Allah’ım? Daha yanıyor, kalmamış bir şey, ne yapacağız? Hiçbir şeyimiz kalmadı. Nerede kalacağız? Nerede kalacağız? Dayanılır mı buna? Yavrumun çeyizleri, ciğerlerimin çeyizleri yandı" dedi.

Adı öğrenilemeyen kadın ve bir akrabası hayvanlarını bile kurtaramadıklarını, bir ağaçta bağlı durumda olan köpek ve inekle ahırda bulunan keçilerinin de yandığını gazetecilere gösterdi.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • mehmetm 29.07.2021 20:49
    Yanan bu evlerin etrafında, olası bir orman yangınına karşı emniyet mesafesi yok mu ? Yoksa neden düşünülmüyor.
  • MERVE 29.07.2021 19:46
    şükredin be ellerinizdekiyle yetinin işte şükür edin
  • İdam edilsinler 29.07.2021 19:37
    Ulke olarak bizim icimizdeki yangin yakiilan ormanlarin sindugu zamandan cok ormani yakan s.siz hain kalles ....idam edildigi asildigi yada yaktiklari ormanla ayni akibeti paykastigi zaman yada irmanlarimizdan yas bir dali kesenin kafasinin kesildigini girdugumuz zaman icimizdeki ates tam soguyacak ormanlarimizi yakanlarin arkasinda duran azmettirenlerin kesinlikle idam edildiklerini gormeden bu ulkenin vatandasinin icindeki yangin sonmeyedek idam edilsinler iste icimizdeki yangin bunlarin idam edildigini gorunce bilince sonecek hemde diger hainler icin caydirici olacak uygulanan idam cezalari sonrasi sikiysa ayni hainligi yapsinlar o zaman bunlar kesinlike tek istek bunlar idam edilsin
  • Cafer 29.07.2021 19:08
    Allah'ın laneti zalimler üzerine olsun Allah'ım onları bu dünyada ahirette de rezil eyle Amin
  • Fatih'in Torunu 29.07.2021 18:45
    Of :(
Daha fazla yorum görüntüle