Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan yangın yerleşim yerlerini tehdit ederken, yangın bölgesine yakın yerlerdeki otel ve evler tahliye ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, Siteler Mahallesi mevkiindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekipler havadan ve karadan yangını söndürmek için çalışma başlattı. Alevler yerleşim yerlerini tehdit etmeye başlarken, bölgeye yakın yerdeki bazı oteller tahliye ediliyor, konut sahipleri de güvenli bölgelere geçiyor. Ekipler bir anda büyüyen yangın karşısında alevleri söndürmek için yoğun çaba sarf ederken, çalışmalara vatandaşlar da destek veriyor.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Bi bak 29.07.2021 20:25
    Besle çakallari idametme semire semire bu millete hainlik yapsin ondan sonra uğraş dur valla anadoluda millete firsat verilse bunlari aninda parçalarlar yeterkin5 dakika bunlarin yaninda devletin polisi askeri olmasin çunku asker polis bizim
  • Osman 29.07.2021 20:06
    Hdp li kol kola gezenler bunun hakkını vereceksiniz bu ülkeye kendiniz hayrı dokunmadı ittifak yaptığınız teröristler mi bu ülkede halkın isteklerini karşılayacaksınız sizin zillet ittifakınızın bedelini devlet , millet ödüyor sizin gibi züppelerde hükümetin düşmesi için rahat makamlarınızda bu anı bekliyor soysuzlar biz bilmiyoruz mu sanıyorsunuz
  • Alagöz 29.07.2021 18:45
    Yapanları cezaevine alın besleyin
  • ayhan 29.07.2021 17:58
    Gidin ege ve akdenizde sahil yörelerine bakın neredeyse belediyelerin tamamı chpli olan bu yerlerde vatandaş evini ormanın içine yapmış.
  • Muşlu 29.07.2021 17:16
    chphdp ortak pkk ormanları yak
Daha fazla yorum görüntüle