Bağcılar'da dehşet! Sokak kedisini pitbulla parçalattılar

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesinde gece saatlerinde 3 kişi yanlarında gezdirdikleri pitbull cinsi köpeğe mahallelinin beslediği sokak kedisini öldürttü. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bağcılar'da dehşet! Sokak kedisini pitbulla parçalattılar
Bağcılar'da dehşet! Sokak kedisini pitbulla parçalattılar
GİRİŞ 30.07.2021 10:32 GÜNCELLEME 30.07.2021 10:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay Çarşamba saat 01.30 sıralarında Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre caddede yürüyen 3 kişinin yanında bulunan pitbull cinsi köpek, mahallelinin beslediği ve ismi Prenses olan kediyi kovalamaya başladı. Köpeğin sahipleri de kedinin yakalanmasına engel olmayınca pitbull cinsi köpek, ısırdığı kediyi sokak arasına kadar sürükleyerek ağır yaraladı. Daha sonra köpeğin tasmasından çekerek kediyi köpeğin ağzından kurtaran 3 kişi olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan kedi bir süre sokak ortasında can çekiştikten sonra öldü. Yaşanan bu anlar sokaktaki işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

"ÖLÜSÜNÜ BİLE ARADIM BULAMADIM"

2 yıl boyunca Prenses isimli kediyi besleyen Elvide Özcan yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, "2 senedir ben bu kediye bakıyorum. Hamileydi, doğum yaptı. 3 tane yavrusu oldu. Ben ve esnaf arkadaşlar burada ilgileniyorduk. Sürekli penceremin önündeydi. Kimseye bir zararı olmayan akıllı bir hayvandı. O gece saat 01.30 gibi gelmişler. Pencerenin önünde yatıyormuş hayvan. Yakalatmışlar hayvana köşeyi dönüp burada hayvanı boğdurmuşlar. Sabah geldiğimde şoke oldum, ölüsünü bile aradım bulamadım. Böyle bir canilik olabilir mi? Ben gereğinin yapılmasını istiyorum, sonuna kadar arkasındayım. Bağcılar pitbull dolu. Buralarda vahşet yaşanıyor, tasmasız gezdiriyorlar. Benim canım yandı. Onlarınki hayvansa bizimki de hayvan. Biz de onları koruyoruz, 3 tane yavrusu yetim kaldı. 3 gündür ağlıyorum, yemiyorum, içmiyorum." dedi.

YORUMLAR 7
  • GÖRELE 2 yıl önce Şikayet Et
    Komşunu rahatsız etmek istiyorsan köpek al Devletimiz derhal buna bir çözüm bulmalı son derece rahatsız edici bir durum hayvan Hakkı falan değil insanların hakkını hayvana ve hasta insanlara vermek devletimizden bu sıkıntıyı gidermesini bekliyorum...
    Cevapla
  • kowa 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hayvanları beslemek yasak fakat görevini yapan yok demek ki....
    Cevapla
  • Yörükoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Pitbul ve benzeri adını bilemediğim tehlikeli köpek ırklarının sayısı gittikçe artış göstermektedir. Geçen hafta Osmaniye'de yaylaya gittiğimde komşu evdekilerin pitbul beslediklerini öğrendim. Çocuklarımı yaylada bile evin dışına göndermeye çekinir oldum. Ankara ivedik sanayi sitesinde de pitbul, alman kurt köpeği, rotweiller vb cin köpek besleyen esnaflar ile karşılşatım. Tabiki bunlar da serbesttiler. Köpek konusu başıboş bırakıldı ve başıboşluk bir sorun haline geldi. Yakında toplumsal bir patlama yaşanabilir.
    Cevapla
  • ALİ KARA 2 yıl önce Şikayet Et
    bakalım yeni yasa nasıl uygulanacak bu ve benzeri canilere örnek teşkil edecek cezaların verilmesini talep ediyorum.
    Cevapla
  • Sakaryalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu KATİLLERE ne zaman ceza verilecek.. Psikolojisi bozuk insanların beslediği Pitbull'lardan daha ne kadar can yanacak.. Ölen, insan olsun, hayvan olsun bir candır.. Artık hükümetimiz bu hususta ciddi kararlar almalıdır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...