Karantina bölgeleri genişliyor! Bitlis’te 21 apartman karantinaya alındı

Türkiye genelinde artan vakalar, karantina önlemlerinin artmasına neden oldu. Bitlis merkezde bulunan 21 apartman, karantinaya alınarak giriş ve çıkışlara kapatıldı. Valilik, karara uymayanlar hakkında ise işlem yapılacağı belirtti.

Karantina bölgeleri genişliyor! Bitlis’te 21 apartman karantinaya alındı
Karantina bölgeleri genişliyor! Bitlis’te 21 apartman karantinaya alındı
GİRİŞ 30.07.2021 11:54 GÜNCELLEME 30.07.2021 12:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bitlis merkezde bulunan 21 apartman, koronavirüs vakalarının görülmesi üzerine karantinaya alınarak giriş ve çıkışlara kapatıldı.

Bitlis ve ilçelerinde koronavirüse karşı aşılama çalışmaları devam ederken, artan vakalar nedeniyle de çeşitli tedbirler alınıyor.

Bitlis Valiliği, yapılan çalışmalarda kentteki 21 apartmanda Covid-19 vakaların görüldüğünü bunun üzerine de İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca, tedbirler kapsamında bu 21 apartmanın karantinaya alındığını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada karara uymayanlar hakkında ise işlem yapılacağı belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğal sonuç,aşılanmada Türkiye sonuncusu Bitlis. Hiç dert değil onlar doğal yollarla kurtulurlar. Aşı olmayın diyen HDPKK çözümü de söylemiştir onlara.
    Cevapla
  • Cccccccc 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK ne demek ya. Sizin bu zihniyet ne zaman düzelecek? Din dil ırk ayrımı yapmaya huzur bozmaya bayılıyorsunuz. Allah sizin gibilere öyle fırsatlar vermesin inşallah.
    Cevapla
  • Delinin biri 2 yıl önce Şikayet Et
    niçin aşı yaptırmazlar anlamıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı