Emine Erdoğan: Yeşil vatan için yepyeni fidanlar yeşertelim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Yangında yok olan bölgelerde ağaçlandırma ve rehabilitasyon çalışmaları devam ederken yeşil vatan için el birliğiyle yurdun dört bir yanında yepyeni fidanlar yeşertelim" dedi.

Emine Erdoğan: Yeşil vatan için yepyeni fidanlar yeşertelim
Emine Erdoğan: Yeşil vatan için yepyeni fidanlar yeşertelim
GİRİŞ 31.07.2021 21:00 GÜNCELLEME 31.07.2021 21:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Emine Erdoğan, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Doğada yaşanan her felaket, sayısını asla kestiremeyeceğimiz kadar canın kaybına neden oluyor. Yurdumuzun dört bir yanında çıkan orman yangınları ve yaşanan kayıplar için duyduğumuz acı tarifsiz. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara şifa diliyorum" dedi. 

Erdoğan ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan fidan dikme kampanyası 'https://gelecegenefes.com' internet adresini paylaşarak, "Şimdi gelin, bu yarayı sarmak için hep birlikte gayret edelim. Yangında yok olan bölgelerde ağaçlandırma ve rehabilitasyon çalışmaları devam ederken yeşil vatan için el birliğiyle yurdun dört bir yanında yepyeni fidanlar yeşertelim. Yangın söndürme çalışmalarını büyük bir mücadele ile yürüten kurumlarımıza ve gönüllülere şükranlarımı sunuyorum. Allah'tan vatanımızı her türlü afetten korumasını niyaz ediyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Ali YILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Emine ablam yanan bu yerlere cam deyil çınar beyaz sögüt ve zeytin agaçları dikilirse vatanimiza özgü bir orman şekli olmazmı bilim kuruluna önerseniz benimki bir oneri sadece bu yıl ekim yapmayalım kı toprak bir guzel kendine gelsin yanan hayvansal ceseslerdeki kurtlar yok olsun.
    Cevapla
  • Harun Yusuf Nuhhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu üniversiteler sözde bilim yuvaları, yangınları söndürmek icin, depremde can ve mal kayıplarını azaltmak için diger branşlarda, dogalgazı evlerde işyerlerinde daha az kullanmak için v.s niye o kadar imkan varken yatıyorlarki. İlım yuvası yerler 78 ingilizceden puan alınca prof oluyorlar. İlimleri ile olmuyorlar. Hadi bakalım proflar yanan yerleri 4 yılda yaklaşık agaç büyümelerini 100 /70 seviyesine organik olarak iklime uygun fidanları yetistirin ben diplomali deyilim ama yardımcı olurum ülkem için. Tabiki fikir hırsızlıgı yapmak yok
    Cevapla
  • ALİ YILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gerikirse calışmalara vatan icin gönullu katılırım her yer agaçlanincaya kadar. Yeterki başlama tarihini verin. her gelen şerde bir hayır var düz yerlere zeytin agaçlarıda ekelim bu vatan bizim yurt dışı düşmanları belli bizi yıkan icimizdeki hainler Emine ablam ne olur emekliyim bu calışmalarda kadroda gönüllü olmak canı gönülden isterim Agaç dikmekten güzel bir amel olamazki 3 günluk dünya teşekkürler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti