Son dakika: Akdeniz'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberi: Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Datça ilçesi merkezli 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika: Akdeniz'de korkutan deprem!
Son dakika: Akdeniz'de korkutan deprem!
GİRİŞ 31.07.2021 23:12 GÜNCELLEME 01.08.2021 03:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dakika deprem haberi: Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD DUYURDU: MUĞLA DATÇA'DA 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi açıklarında Muğla'nın Datça ilçesi merkezli 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DATÇA'DA PEŞ PEŞE DEPREM!

Ege Denizi'nin Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, sarsıntı saat 02.25'te ve 5,59 kilometre derinlikte gerçekleşti. Depremin merkez üssünün Datça'ya uzaklığı 43,63 kilometre olarak ölçüldü.

YORUMLAR 4
  • Ottomans 2 yıl önce Şikayet Et
    Kiyametin alametleri artik bariz sekilde yasanacak ve kacis yoooook
    Cevapla
  • KONYALI 2 yıl önce Şikayet Et
    insanlar akdeniz ege kıyılarına sitres atmaya gitti.şimdide deprem geliyor.ALLAH Korusun..
    Cevapla
  • Hzk 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların kendi ellerinin kazandığı dolayısıyla, karada ve denizde fesad (karışıklık, kötülük) ortaya çıktı. Umulur ki dönerler diye (Allah) onlara yaptıklarının bir kısmını kendilerine tattırmak tandır." (Rum, 30/41) ... giderek ısınan dünya atmosferindeki değişiklikler yüzünden kasırga, fırtına, tayfun ve hortum gibi felaketler, seller de bazı yerleşim merkezlerinin sular ve çamur altında kalmasına yol açmıştır. Ayrıca depremler, volkanlar ve tsunami dalgaları...yangınlar... korona virüs... Evet bu tokattan, pür-şer beşer şirkten şükre girmezse ve Kur'an'a tarziye vermezse melaike elleriyle de ahcar-ı semaviye başlarına yağacağını bu sure bir mana-yı işariyle tehdit ediyor.
    Cevapla
  • Rabbim 2 yıl önce Şikayet Et
    Razı değil bu kadar dinden uzaklaşmaya. Herkes bi tatildir deyip duruyor. Anlamadım ataları denizden mi çıkmıyormuş. Benim için bugün sağlıklı bi r nefes alıp yaşamak en büyük tatildir benim için.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?