Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüse yakalandıktan sonra yakınlarına bulaştıran ve yoğun bakımda yatmış bir hastanın açıklamalarını paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandıktan sonra yakınlarına bulaştıran ve yoğun bakımda yatmış bir hastanın açıklamalarına yer verdi.

Bakan  Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"HASTAMIZIN BİR ÇİFT SÖZÜ VAR. İlki: Covid aşısı olmadım. İkincisi: Keşke olsaydım! Nurettin Karabük 48 yaşında. Covid-19 sebebiyle tedavi görüyor. Virüsü yakınlarına da bulaştırdı. Video, yoğun bakımdaki beşinci gününde çekildi."

Nurettin Karabük isimli 48 yaşındaki hasta yaşadığı süreci şöyle anlattı:

"Uyarılara rağmen Kovid aşısı olmadım. Keşke olsaydım. Bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına ricam; kendi sağlıkları için vatandaşlarımızın bu uyarıya uymalarını rica ediyorum. Ben uysaydım; belki bugün bu hastanede olmayacaktım. Daha sağlıklı şekilde evimde oturacaktım. Çocuklarım da eşim de koronavirüs oldu O yüzden vatandaşlarımızdan ricam koronavirüs aşısı olsunlar."

Yorumlar 13 Yorum Var
  • KARADERELİ 02.08.2021 09:35
    Yorumları okuyunca bu ülkede ne kadar çok bilmiş, ukala insanların olduğunu gördüm. Bakan neden yalan söylesin, Allah sizi islah eylesin.
  • Yalandemi 02.08.2021 08:03
    Bu tiyatroya son verin.. Virus gercek Aşı yalan
  • recep 02.08.2021 07:52
    tedavi ücretini bundan alsınlar
  • Fikret 02.08.2021 02:32
    Artık size kimse inanmıyor .
  • ibrahim65 02.08.2021 02:21
    Ben aşının korunaklı olduğuna ve güvenilir olduğuna kesin güvenmeyen biri olarak sanki sadece aşı olmayanların ağır geçiyor komşum aşı olduğu gece öldü ,arkadaşımın teyzesi 2.aşısını olmasına rağmen tekrar covid kaptı ve vefat etti iş arkadaşım evde geçirdi ve aşı olmadı çok şükür aslan gibi
Daha fazla yorum görüntüle