CHP'li Bodrum Belediyesi çok sayıda kişiyle 10 metrelik bir mesafede su taşıma PR videosu paylaştı. Belediyenin sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde, yardım aracından indirilen ürünlerin çok sayıda kişi tarafından taşınması sosyal medyada alay konusu oldu.

CHP'li Bodrum Belediyesi onlarca kişiyle 10 metrelik bir mesafede su taşıma PR videosu paylaştı.

Belediyenin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde, yardım aracından indirilen ürünlerin çok sayıda kişi tarafından taşınması sosyal medyada gündem oldu.

Aracın, yardım malzemelerinin depolandığı binanın önüne değil de uzak bir noktada yanaştırılması ve araçtan indirilen ürünlerin çok sayıda kişi tarafından taşınması bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

 

 

Yorumlar 99 Yorum Var
  • Eda 03.08.2021 16:14
    O kadar merhametsiz o kadar kötü kalplisiniz o kadar bencilsiniz ki bodrum un turkiye sınırlarında kendi vatanımızdan bir parça olduğunu, orada canla.basla verilen mücadeleyi, evi barkı yanan insanları, korku dolu çocukları, can veren hayvanları ağaçları, katlolan doğayı hiç düşünmüyorsunuz bile!!! Bu ne vicdansızlık. Haber ayrı zalim yorumlar apayrı zalim. Ben sizin değil vatan sevgisi insan sevgisi tasidiginiza bile inanamıyorum. Yazıklar olsun
  • Abdullah64 03.08.2021 15:33
    Siz en iyisi sadece heykel dikin. Başka bir iş yapacaginiz yok
  • yıldız 03.08.2021 15:11
    işte aynen bu, 1 yangın yerine uzak dururlar, aman bana bişey olmasın derler, iş yaparmış gibi görüntü verirler. 2 en çok onlar konuşur en az işi onlar yapar. 3. heykel diker festival yapar ama yangınlar için hiçbir çalışma, hazırlık yapmazlar. 4 müslumanmış gibi davranıp her türlü pisi yerler
  • Emrah 03.08.2021 11:12
    Sinyalde işte böyle beyinlerine geç ulaşıyor
  • yine misafir 03.08.2021 10:48
    çok yoruldular yazık
Daha fazla yorum görüntüle