Muğla'nın Marmaris ilçesi Hisarönü Köyü'nde yangın bir anda kontrolden çıktı. Habertürk canlı yayınında alevlerin bir anda yükselmesiyle yaşanan korku dolu anlar ekranlara yansıdı. 

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları ekiplerin havadan ve karadan yaptıkları müdahaleyle devam ediyor. Hisarönü Mahallesi'nde rüzgarın şiddetini arttırmasıyla alevler, yeniden alevlendi. Ekipler, yangının evlere sirayet etmemesi için yoğun çaba harcıyor.

Yangına havadan 4 helikopter, karadan da çok sayıda arazöz ve yangın söndürme işçisiyle müdahale ediliyor.

Vatandaşlar da yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor. Bazı vatandaşlar da bölgeye yiyecek ve su getirerek yangında görevli ekiplere ikramda bulunuyor.

Bu arada, mahalle sakinlerinin hortumlarla evlerinin çevresini suladığı görüldü.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • ali 03.08.2021 09:26
    orman dunyanın oksıjenıdir herkes için nefes kaynagıdır onu yakmak akıl karı degıl
  • Mustafa 03.08.2021 08:23
    ALLAHIM sen yardım et neolur
  • Gagoş 02.08.2021 23:21
    Bizde ormanı yakanları yakmak istiyoruz
  • Ben o 02.08.2021 22:47
    Pkklı ve şakşakçıları yorum yapmayın susun ve izleyin sevinmek ve üzülmek vicdanınıza kalmış
  • Mgl 02.08.2021 22:39
    Ne yaparsanız yapın elden bir şey gelmiyor,sırf Türkiyede degil abd'de ve başka gelişmiş yerlerde dahil böyle, avusyralyada gecen sene orman bitti nerdeyse... rüzgarın hızlı olması malesef yangınların kontrol altına alınmasını zorlaştırıyor,ya orman bitiyor,ya ucu denize boşluga cıkıyor öyle kontrol altına alınabiliyor,kimse kimseyi suçlamasın,yara hepimizin yarası,birbirimizi suclayarak ne kazanacagız.
Daha fazla yorum görüntüle