Yangınların sekizinci gününde devlet ilk andan itibaren alevlere karşı koymak için hem havadan hem de karadan canla başla mücadele ederken diğer taraftan provokasyon ve fitne ateşiyle mücadele ediyor.

Antalya Manavgat'ta bir kadın, kendisiyle gerçekleştirilen röportajda, bölgedeki yangında hiçbir önlem alınmadığını ve itfaiyenin olmadığını ifade etti. Ancak durum hiç de öyle değildi. Röportajı ve çevreyi kayda alan başka bir vatandaş, sahadaki itfaiyeleri ve TOMA'ları göstererek, kadının tüm yalanını ortaya çıkardı. Ekiplerin yangınlara karşı çetin mücadelesi devam ederken provokasyon kokan bu tür iftiralar vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı.

YALAN RÖPORTAJ VEREN KADIN BULUNDU

Manavgat'taki yangında röportaj veren bir kadın,  hiçbir önlem alınmadığını ve bölgeye müdahalenin olmadığını ifade ederek, bağırıp çağırıp ortalığı ayağa kaldırmış; bu yalanı da bölgede bulunan başka bir vatandaş, yangına müdahale edilen görüntüleri kayda alarak ortaya çıkarmıştı.

"NEREDESİNİZ SİZ"

Bugün ise o kadının yalan röportajı, ham görüntüleriyle ortaya çıktı.

Yalan ifadeleriyle doğrudan hükümeti hedef alan kadın, "Niye bir şeyin uçağın yok. Manavgat'a Türkiye'ye kaldıracağın uçağın yok. Gündoğmuş yanıyor, Manavgat yanıyor, Kavaklı yanıyor, her yer yanıyor. Neredesiniz siz?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 431 Yorum Var
  • ÖNCE VATAN 10.08.2021 15:33
    ya arkadaş bu alçaklara pirim vermeyin ya konuştuğu zaman ya yuhalayın yada kayda almayın ilgi alaka göstermeyin bu karekteri bozuklara başka bir şey söyleme cem çünkü bunlar kendilerini insan ve adam yerine koyuyorlar yerine koyuyorlar
  • Abdulhamit 10.08.2021 15:33
    hayatları yalan provokasyon devlet provokasyon ve yalan haber yapanları çok ağır bir şekilde cezalar vermediği takdirde önüne geçemez. gezi olayları nerden çıktı ülke nerdeyse kaos ve iç savaşa gidiyordu...
  • serdar 10.08.2021 13:42
    afad çadırından çıkıp çadır yok diyen zihniyet
  • Önce İnsanol 08.08.2021 17:08
    Yalan iftira rol çamur bunların karakteri olmuş. "Tayyip" diye cümleye girmesi provakasyon olduğunu ispat eder. Daha önce de müftünün karısıyım diyen bir benzer sahtekar izlemiştik. Aynı kafa. Allah şeflerinden korusun.
  • Trakyalı 08.08.2021 00:30
    Bu yalancı ile sözde röportaj yapıp etrafı çekmeyen kanalda kim bilir hangi Türkiye düşmanının fonlaması...
Daha fazla yorum görüntüle