CHP'li Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek, yangın bölgesinde uçak olmadığını iddia ederek provokasyona imza attı. ÜLKE TV ekibi Zeybek'in oyununu bozunca çılgına döndü.

ÜLKE TV'YE ÇİRKİN SALDIRI

Gerçekleri hazmedemeyen CHP'li vekil, çalışmaları yerinde görüntüleyen ÜLKE TV ekibini önce sosyal medya hesabından hedef gösterdi. Bununla da yetinmeyen Rafet Zeybek, makam şoförüyle birlikte ağır hakaretler ederek, ÜLKE TV muhabiri Sevgi Deniz ve kameraman Fatih Durmuş'a saldırı girişiminde bulundu.

CHP'li vekilin provokasyonu ve muhabirlerlere saldırısı vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı.

ALTUN'DAN SERT TEPKİ: AKLIM ALMIYOR

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek'e sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Altun açıklamasında, ''Milletin vekilliğini yapması gereken bir kişi nasıl olur da bu zor günlerde kamuoyunu bilgilendirmek ve dezenformasyonla mücadele etmek için sahada çalışan basın mensuplarına böyle davranır? Hem de bir kadına; aklım almıyor! Haklı mücadelenizde yanınızdayız.'' ifadelerine yer verdi.

TEVFİK GÖKSU: CHP'NİN DEMOKRASİSİ BU

Esenler Belediye Başkanı, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu yaşananlara tepki gösterdi.

Göksu açıklamasında, ''CHP kadroları yalan söylemeye o kadar alışmış ki, milletvekilleri hakikati duymaya dayanamayıp görevini yapmakta olan Ülke TV muhabiri Sevgi Deniz’e saldırıyor. İşte CHP’nin demokrasisi bu. Geçmiş olsun. Ülke TV.'' ifadelerine yer verdi.

HAMZA DAĞ: FAŞİZAN RUHU ORTAYA ÇIKMIŞTIR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, CHP'li vekilin çirkin saldırısına sessiz kalmadı.

Twitter hesabından paylaımda bulunan Dağ, ''CHP milletvekili günlük provakasyon görevini yaparken suç üstü yakalanmış ve faşizan ruhu ortaya çıkmıştır.
Görevini yapmaya çalışan kadın basın mensubuna saldırmıştır. Yapılan bu saldırıyı kınıyorum.Bir bölge milletvekili olarak yapması gereken yalan ve tezvirat üretmek değil orada görev yapan herkese yardımcı olmaktır. Ama niyet farklı olunca böyle rezil hale düşüyorlar.'' diye tepki gösterdi.

UMED'DEN AÇIKLAMA: KINIYORUZ

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği'nden yapılan açıklamada, ''Yangın bölgesinde uçak olmadığını iddia ederek provokasyona imza atan, oynadığı oyunu Ülke TV bozunca; basın emekçilerine saldıran, CHP'li Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek’i kınıyoruz. Geçmiş olsun ÜlkeTV'' denildi.


İBRAHİM USLU: KABA TUTUMU KINIYORUM

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Uslu açıklamasında, ''Yangın bölgesinde yaşanan gelişmeleri aktaran görevini yapmaya çalışan Ülke TV
 muhabirine yapılan saygısızca, kaba tutumu ve şiddeti kınıyorum.'' ifadelerini kullandı.

RTÜK BAŞKANI'NDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ı arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yorumlar 310 Yorum Var
  • yusuf basri 12.11.2021 22:15
    chp pkk ne anlar hizmetten
  • Miço 06.08.2021 20:09
    Günümüzün Nemrut ve Firavunları
  • B gazi 06.08.2021 19:24
    Ey chpkk basİT leri bunlara oy veren CHP yardakçıları buyurun chpkk gerçekleri
  • Kaktüs 06.08.2021 18:38
    Yardım et Ya Raaaab yardım et bir tarafta yangın bir tarafta provakatörler galiba bu insanların gidebileceği başka bir dünya içlerine çekebilecek oksijen güvenceleri var Allah hepinizi ıslah etsin yeter artık kime güveniyorsanız defolun gidin bizi vatanımızda rahat bırakın bizim güvendiğimiz ALLAH ALLAH
  • Vatansevwr 06.08.2021 18:09
    Alcakkk
Daha fazla yorum görüntüle