CHP'li Refik Eryılmaz, Beşar Esad destekçisi Suriyeli şarkıcı Ali Deek'i Samandağ'da konuk edip konser verdirdi. Yerel basında yer alan bilgilere göre, skandal eğlenceye CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir de katıldı.

Samandağ Belediye Başkanı CHP'li Refik Eryılmaz, Twitter hesabından geride kalan gün yaptığı paylaşımla, şarkıcı Ali Deek'i Hatay'da ağırladığını açıkladı.

Eryılmaz, Suriye'de binlerce masum sivili katleden Beşşar Esed'in en sıkı destekçilerinden biri olan Deek için, "Sanatıyla ve Suriye halkına karşı gerçekleşen emperyal saldırılara karşı dimdik duruşuyla tanıdığımız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan, Esed'i öven sloganlar attılar

Rejim yanlısı şarkıcının kentte bir de konser verdiği ortaya çıktı. Samandağ'da düzenlenen organizasyona ait sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Deek'in Esed'i öven sloganlar attığı görüldü.

Yerel basında yer alan bilgilere göre, skandal eğlencede Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı sloganlar da atıldı. CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir de eğlencede yer aldı.

Yorumlar 106 Yorum Var
  • Amiiin 07.08.2021 20:02
    Buyuk shirler hukumetin konturolunden cikmis kendi bildiklerini yapiyorlar maalesef bildikleri yaptıkları işlerde ne milleti nede devletin cikarina Allahm bunlara firsat vermesin
  • Turk 07.08.2021 16:24
    Suan Turkiyeye bir operasyon var buna inanin.Ingiltere bile kirmizi listeden cikarmadi Turkiyeyi.Yanginlar bilincli.Bolucu ajanlar elini kolunu sallayip geziyor ulkede.
  • amiiin 07.08.2021 14:45
    Allahim hepsinin karı perisan etsin
  • Denizli Erdoğan 07.08.2021 14:34
    peki Türkiyede ne işi var sokmayın katil esedi destekleyen adam sanatçımı olur teröristmi
  • Sultan Alparslan 07.08.2021 00:56
    chp hain
Daha fazla yorum görüntüle