Son dakika: Balıkesir'deki feci kazada yolcu otobüsü takla atmıştı! Ölü sayısı yükseldi...

Son dakika haberi: Balıkesir’den kahreden haber geldi... Yoldan çıkan yolcu otobüsü takla attı. Kaza sonucu 11 kişi olay yerinde, 4 kişi hastanede olmak üzere 15 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 08.08.2021 11:58 GÜNCELLEME 08.08.2021 15:42
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 04.40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda meydana geldi. Zonguldak-İzmir seferini yapan yolcu otobüsü, Edremit istikametine doğru seyir halindeyken yoldan çıkarak takla attı.

Kazada 11 kişi olay yerinde, 3 kişi hastanede yaşamını yitirdi, 18 kişi de yaralandı. Yaralılar kaza yerine ulaşan ekipler tarafından bögedeki 5 hastaneye götürülerek tedaviye alındı. 

HASTANEDEN KÖTÜ HABER GELDİ

Balıkesir'de yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla atması sonucu devrildiği kazada hastanede tedavi altına alınan yolculardan 1'i de hayatını kaybetti ve ölüm sayısı 15'e yükseldi.

EFE TUR'DAN AÇIKLAMA

Kazayla ilgili otobüs şirketi Efe Tur'dan açıklamada inceleme başlatıldığı belirtildi.

BALIKESİR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kahreden kaza ile ilgili Balıkesir Valiliği'nden yapılan açıklamada "08.08.2021 Pazar günü saat 04.40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında maalesef 11 vatandaşımız kaza mahalinde, 3 vatandaşımız hastanede olmak üzere 14 kişi hayatını kaybetmiş, 18 vatandaşımız ise yaralanmıştır.

112 acil müdahale ekiplerimiz ve trafik birimlerimiz kaza mahalline çok kısa sürede ulaşarak yaralı vatandaşlarımızın tamamının Balıkesir'de bulunan 5 ayrı hastaneye sevk edilmesini sağlamış olup tedavileri devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

VALİ ŞILDAK, KAZAZEDELERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, olay yerinde incelemede bulunduktan sonra, yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Kazanın ardından olay yerine giden Vali Şıldak kazayla ilgili Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin'den bilgi aldı.

Ekiplerin olay yerine hızlı bir şekilde intikal etmesiyle yaralı olan vatandaşların Balıkesir'de bulunan 5 farklı hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandı.

Vali Şıldak hastanelerde bulunan vatandaşları ziyaret ederek, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin'den durumları hakkında bilgi aldı ve hasta yakınlarıyla ilgilendi.

Vali Şıldak, yaralıların tedavisi, aileleriyle birlikte bütün ihtiyaçlarının karşılanması ve hayatını kaybeden vatandaşların işlemleri için bütün tedbirlerin alındığını ifade etti. Vali Hasan Şıldak "Bu son derece elim kazada vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

YORUMLAR 55
  • Hamit 2 yıl önce Şikayet Et
    ölenlere allah rahmet eylesin yaralılara allahım acil şifalar versin geride kalanlara allah'ım sabırlar versin
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün otobüs soforlerı orta serıtten gıdıyor 3 serıtlı yollarda asla sağ serıte geçmezler tamamen trene gecılır ınsaallah bıktık bunlardann
    Cevapla
  • Trafik canavari 2 yıl önce Şikayet Et
    Once olenlere Allah CC rahmet eylesin yarakanlara acil sifa eylesin eskiden iki serit vardi kaza oluyordu simdi en az iki gelis 2 gidis 4 serit var hatta bazilarinda 3 -4 serit var ama hala olumlu kaza oluyor demekki suc yollarda degil direksiyon basina gecince icindeki trafik canavari cikan bizzat insanlarda
    Cevapla
  • Osman AĞA 2 yıl önce Şikayet Et
    Vefat eden Vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, Yakınlarına Sabırlar diliyorum. Yaralı Yolcularımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Tur Şirketleri, Şehirler Arası Yolcu Otobüs firmaları ve Otobüs Sahipleri Çok İş Çok Para gelsin diye nerede kalitesiz deneyimsiz Şoförler varsa otobüslerin koltuğuna oturtuyorlar. Olan İnsanlarımıza oluyor yazık.
    Cevapla
  • EM.JANDARMA 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaza sebebi şoförün durumu dikkatle incelenmeli, cinayet gibi olay.İdareciler hastane ziyareti yapacağına her sabah toplantıda alınan önlem ve denetimleri takip etsin..Sorumsuz idareciler babanızın çiftliği değil burası,devletin eli kolu olan jandarma ve polisi iyi kullanın ve devletin otorite ve caydıriciligini tam hissettirinki kimse yanlış iş yapmaya fırsat bulamasın.İdarecilerden birinin çok yakini bu olayda ölseydi durumlarını merak ediyorum hicmi empati yapmiyorlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!